Παπανικολόπουλος : «Κάθε χρόνο προσπαθούμε να έχουμε στην ομάδα τον Γκρέι»

Παπανικολόπουλος : «Κάθε χρόνο προσπαθούμε να έχουμε στην ομάδα τον Γκρέι»

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος μίλησε μετά από τη νίκη του Περιστερίου κόντρα στη Ρίτας για τους 106 πόντους της ομάδας του και για την εμφάνιση του Γκρέι.

Το Περιστέρι νίκησε εκτός έδρας με 106-88 τη Ρίτας για το Basketball Champions League και ο Νίκος Παπανικολόπουλος μίλησε για τη νίκη της ομάδας του.

Ο προπονητής της ομάδας των Δυτικών Προαστίων στάθηκε στους 106 πόντους που πέτυχαν οι παίκτες του στο παιχνίδι αλλά και στην εμφάνιση του Στίβεν Γκρέι.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Παίξαμε με μια ομάδα που είχε πολύ καλύτερο ρυθμό απ’ ότι εμείς. Ο ρυθμός τους από την αρχή της σεζόν είναι εκπληκτικός. Προφανώς με τα ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα και το επιθετικό παιχνίδι οι επιθέσεις έκριναν το παιχνίδι. Αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια οι παίκτες μου, όχι μόνο για τα ποσοστά, τους 106 πόντους, αλλά και τις 28 ασίστ και τον τρόπο που δημιούργησαν τα ελεύθερα σουτ.

Είναι μια καλή νίκη, καλός τρόπος να αρχίζεις τα εκτός έδρας παιχνίδια και τώρα το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι μας για την δεύτερη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος».

Για τον Γκρέι: «Κάθε χρόνο προσπαθούμε να τον έχουμε στην ομάδα τον Γκρέι. Είναι πολύ σημαντικός όχι μόνο για την ικανότητά του στο σκοράρισμα, αλλά και την συμπεριφορά του που είναι εκπληκτική. Ήταν καυτός, αλλά όλη η ομάδα δημιούργησε σουτ για τον Στίβεν και αξίζει συγχαρητήρια».

Για την εμφάνιση του Γκρέι: «Πέτυχε το πρώτο σουτ και όταν ένας σουτέρ αρχίζει με εύστοχα σουτ είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Όλη η ομάδα δούλεψε γι’ αυτό και βάλαμε κάποια πολύ δύσκολα σουτ».

Για τον Μαυροκεφαλίδη: «Ο Λουκάς είχε ένα προσωπικό θέμα και γι’ αυτό δεν ήταν μαζί μας. Θα τον έχουμε μαζί μας στο επόμενο παιχνίδι. Σε συνδυασμό με την απώλεια του Σαλούστρου και την απώλεια του Άρλετζ κατά τη διάρκεια του αγώνα είδαμε την ομάδα να αντιδράει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ