Ντράγκαν Σάκοτα : «Ακόμα ένας τελικός για εμάς»

Ντράγκαν Σάκοτα : «Ακόμα ένας τελικός για εμάς»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δήλωσε πως την ΑΕΚ την περιμένει ακόμα ένας τελικός στη Σλοβενία κόντρα στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας σε ένα κομβικής σημασίας ματς για την Ένωση.

Με τον Μάνι Χάρις να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, αλλά χωρίς τον τραυματία Ντούσαν Σάκοτα, ταξιδεύει η ΑΕΚ για τη Λιουμπλιάνα, όπου αύριο (30/1, 9 μ.μ.) αντιμετωπίζει την τοπική Ολίμπια, για τη 13η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα «τελικού» για την Ένωση, η οποία χρειάζεται τη νίκη για να διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για το ματς το οποίο χαρακτήρισε ακόμα έναν τελικό για την ομάδα του.

«Παίζουμε το τελευταίο εκτός έδρας ματς για τον όμιλο του Basketball Champions League. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται με μία δύσκολη ομάδα, όπως είναι η Ολίμπια. Είναι ακόμα ένας τελικός για εμάς. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια, μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Με σοβαρότητα, μυαλό και την απαιτούμενη ενέργεια θα πάρουμε τη νίκη» τόνισε ο προπονητής της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ