Έτοιμη για Μινσκ η ΑΕΚ

Έτοιμη για Μινσκ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τη Μινσκ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Τσμόκι Μινσκ αύριο, Τετάρτη (11/10, 19:30) στο ΟΑΚΑ, για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής στο Basketball Champions League.

O Ηλίας Παπαθεοδώρου, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και περιμένει το δύο στα δύο μετά τη νίκη επί της Χολόν την προηγούμενη εβδομάδα.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«H «Βασίλισσα» υποδέχεται αύριο (Τετάρτη, 19:30, EΡΤ3 & ΕΡΤsports) στο ΟΑΚΑ τη Τσμόκι Μινσκ, για την 1η αγωνιστική του BCL. Η αναμέτρηση είχε αναβληθεί εξαιτίας κρουσμάτων COVID-19 στη λευκορωσική ομάδα. Ο κόουτς Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα. Η ΑΕΚ στον πρώτο της ημερολογιακά αγώνα του BCL (για τη 2η αγωνιστική) νίκησε την περασμένη εβδομάδα τη Χάποελ Χολόν.

Οι Λευκορώσοι επικράτησαν 82-75 στην πρεμιέρα (τους) της γαλλικής Σολέ, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τους Μαξίμ Σαλάς (20 π.), Κρις Κλάιμπερν (19 π.), Ρόμπ Λόουρι (18 π.) και βρίσκονται στην 1η θέση του ομίλου μαζί με την ΑΕΚ. Στη VTB League βρίσκονται στη 10η θέση έχοντας ρεκόρ 1-3».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ