Γκαϊλίτις : «Είμαστε ικανοποιημένοι, έμπειρη ομάδα το Περιστέρι»

Γκαϊλίτις : «Είμαστε ικανοποιημένοι, έμπειρη ομάδα το Περιστέρι»

O προπονητής της Ρίγα, Γιάνις Γκαϊλίτις, δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη με το Περιστέρι (81-84), τονίζοντας ότι η ελληνική ομάδα έχει εμπειρία και απέδωσε καλά στην επίθεση.

Η Ρίγα πήρε τη νίκη απέναντι στο Περιστέρι (84-81) στο κλειστό «Α. Παπανδρέου» για τη 2η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο προπονητής των Λετονών, Γιάνις Γκαϊλίτις, δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, ενώ τόνισε ότι το Περιστέρι είναι έμπειρη ομάδα και απέδωσε καλά επιθετικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού το Περιστέρι είναι έμπειρη ομάδα, με πολλούς σπουδαίους παίκτες. Γενικά, ψηλή ομάδα ο αντίπαλος μας, έχουν μεγάλη εμπειρία σε τέτοιου είδους παιχνίδια ιδίως στην έδρα τους.

Οι παίκτες μας πήγαν πολύ καλά σήμερα, δούλεψαν σκληρά, ακολούθησαν τον σχεδιασμό μας. Κυριαρχήσαμε στο ριμπάουντ και αυτό ήταν πολύ σημαντικό και μερικοί παίκτες μας βρέθηκαν σε σπουδαία μέρα.

Τους ευχαριστώ όλους είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Το παιχνίδι είχε πολλά πάνω-κάτω, συνήθως αυτά τα παιχνίδια δεν πάνε στους 20 πόντους. Το Περιστέρι απέδωσε πολύ καλά επιθετικά σε κάποια σημεία, εμείς επιβραδύναμε τον ρυθμό, αλλά μας ξαναέπιασαν.

Είμαι πολύ ευτυχής που ορισμένοι από τους νέους παίκτες μας, έδειξαν σπουδαία αντίδραση στο τέλος του παιχνιδιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ