Παπανικολόπουλος : «Όταν χάνεις τα ριμπάουντ, δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις»

Παπανικολόπουλος : «Όταν χάνεις τα ριμπάουντ, δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις»

Για τους παράγοντες που έφεραν την ήττα για το Περιστέρι από τη Ρίγα μίλησε ο Νίκος Παπανικολόπουλος.

Άξια νικήτρια είναι η Ρίγα στο παιχνίδι με το Περιστέρι (81-84) σύμφωνα με τον Νίκο Παπανικολόπουλο.

Ο κόουτς της ομάδας των Δυτικών Προαστίων μετά τη λήξη του παιχνιδιού τόνισε πως όταν δεν παίρνεις εντός έδρας τα ριμπάουντ τότε δεν μπορείς να περιμένεις και να κερδίσεις, ενώ μίλησε και για τη συγκέντρωση που δεν είχαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στην Ρίγα για την καθαρή νίκη. Μας νίκησαν με την αθλητικότητα τους. Μας νίκησαν στα ριμπάουντ, δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις σε ένα εντός έδρας αγώνα όταν χάνεις τα ριμπάουντ 24 έναντι 41 του αντιπάλου. Μας νίκησαν σε φάσεις ένας εναντίον ενός, σε όλες τις καταστάσεις απομόνωσης. Δύσκολη βραδιά» υποστήριξε στο πρώτο σχόλιο του ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» και συμπλήρωσε: «Όποτε περνούσαμε μπροστά, έβαζαν μεγάλα σουτ και γι’ αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς, πήραμε λάθος αποφάσεις, ιδίως αμυντικά. Είναι πολύ καλή ομάδα, το είδαμε και στον αγώνα τους με το Στρασβούργο».

Μεγάλο πρόβλημα για μας ήταν η συγκέντρωση στο παιχνίδι. Είναι ενδεικτικό ότι στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε 39 πόντους, χωρίς ο αντίπαλος να έχει πάρει το μπόνους των ελευθέρων βολών, αφού κάναμε 5 η 6 φάουλ. Είχαμε λοιπόν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε τα φάουλ, για να σταματήσουμε τις επιθέσεις τους πριν φτάσουν στο καλάθι». Και κατέληξε: «Γενικά έχουμε πρόβλημα στο ριμπάουντ και παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη ενεργητικότητα στον τομέα αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ