Παπαθεοδώρου : «Αποδείξαμε πως δεν είμαστε ομάδα του ενός»

Παπαθεοδώρου : «Αποδείξαμε πως δεν είμαστε ομάδα του ενός»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και την απόδοση της ομάδας του έμεινε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη νίκη επί της Μινσκ.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν χαρούμενος μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Μινσκ και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απόδοση του Δημήτρη Κατσίβελη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη μας. Δεν αρχίσαμε καλά, ειδικά στην άμυνα που ήμασταν αργοί και όχι επιθετικοί. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου βελτιωθήκαμε και στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα, ελέγξαμε το ματς και κάναμε ένα καλό παιχνίδι επιθετικά για 40 λεπτά. Μοιράσαμε καλά την μπάλα, είχαμε 40 ασίστ και γι’ αυτό κερδίσαμε».

Για την απόδοση του Κατσίβελη: «Όλα τα παιδιά, από τον πιο διάσημο, είναι χρήσιμοι για μας. Ο Κατσίβελης άρχισε από την άμυνα και μας βοήθησε και στην επίθεση. Ήταν πολύ χρήσιμος για μας σήμερα. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες μας».

Για το χαμηλό ποσοστό στις βολές: «Είμαστε χαμηλά στα τελευταία ματς. Πρέπει να το βελτιώσουμε, γιατί οι βολές μπορεί να κρίνουν παιχνίδια. Κρατάμε όμως την απόδοσή μας. Αποδείξαμε πως δεν είμαστε ομάδα του ενός, η ομάδα έχει ποιότητα και μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα στη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ