Αβελίνο – Άρης 79-66

Αβελίνο – Άρης 79-66

Ο Άρης παρουσίασε αξιοπρεπές πρόσωπο στην Ιταλία απέναντι στην Αβελίνο, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα-αποκλεισμό με 79-66 για την 13η αγωνιστική.

Ο Αρης παρουσίασε ένα αξιοπρεπές πρόσωπο κόντρα στην Αβελίνο, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 79-66 για την 13η ήττα του Δ’ ομίλου στο Champions League. Στο 4-9 πλέον η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη, είπε ουσιαστικά «αντίο» στην υπόθεση πρόκριση, και το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Οστάνδη (στο Παλέ) θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Μάρας, Ντούβιε, Μποχωρίδης και Προύιτ οι κορυφαιοι του αυτοκράτορα, που τελικά δεν είχαν στη διάθεσή τους τον τραυματία Τσαϊρέλη, με αποτέσμα να είναι ευάλωτοι κοντά στο καλάθι.

Οι κίτρινοι έχοντας έναν εξαιρετικό Ιβάν Μάρας στο πρώτο δεκάλεπτο που σημείωσε 12 πόντους με αποτέλεσμα να προηγηθούν με 19-25, ωστόσο στη συνέχεια τα πράγματα αλλάξαν. Ο Εντιαγέ δημιούργησε πολλά προβλήματα με την αθλητικότητά του και σε συνδυασμό με την πιεστική άμυνα των γηπεδούχων που κράτησε τους κίτρινους στους 8 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο, διαμόρφωσαν το σκορ στο 43-33 του ημιχρόνου.

Προύιτ (δεν αγωνίστηκε καθόλου στο πρώτο μέρος) και Ντούβιε έδωσαν πολλές λύσεις στο τρίτο δεκάλεπτο και ήταν εκείνοι που κρατούσαν ζωντανό επιθετικά τον Αρη στο διάστημα αυτό. Από την άλλη όμως οι Ιταλοί είχαν το εύκολο καλαθι, πότε με τον Ριτς, πότε με τον Φεσένκο και πότε με τον Ουέλς, διατηρώντας έτσι μια διαφορά ασφαλείας που έφτασε για πρώτη φορά το +13 (63-50) στο 30’.

Ο Άρης πάλεψε όσο μπορούσε και στα τελευταία δέκα λεπτά με τους Προύιτ, Μάρας και Μποχωρίδη να προσπαθούν επιθετικά, αλλά την Αβελίνο να απαντάει με τους Φιλόι, Λέουνεν και Εντιαγέ και έτσι να φτάνει στο τελικό 79-66. Οι κίτρινοι πλησίασαν ως το -5 (65-60) μετά από καλάθι του Μποχωρίδη, όμως μέχρι εκεί.

Τα δεκάλεπτα: 21-25, 43-33, 63-50, 79-66

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ