Γιαννάκης : «Εμείς θα διορθώσουμε τις αδυναμίες μας, αυτοί δεν ξέρω τι θα κάνουν»

Γιαννάκης : «Εμείς θα διορθώσουμε τις αδυναμίες μας, αυτοί δεν ξέρω τι θα κάνουν»

Πολλά παράπονα από τον Παναγιώτη Γιαννάκη για τη διαιτησία του αγώνα με την Αβελίνο. Ικανοποιημένος ο δράκος από την προσπάθεια των παικτών του.

Ο Άρης έκανε μεγάλη προσπάθεια στην Ιταλία, ωστόσο λύγισε με 79-66 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League. Στις δηλώσεις που έκανε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, παρουσιάστηκε καυστικός κατά των διαιτητών, αλλά δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

«Δεν θέλω να σχολιάσω τους διαιτητές. Εμείς θα πάμε αύριο για προπόνηση, για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Αυτοί δεν ξέρω τι θα κάνουν. Για τον αγώνα θα πω συγχαρητήρια στην Αβελίνο για τη νίκη της. Έβαλε μεγάλα σουτ στο τέλος. Προσπαθήσαμε πολύ σε όλο το παιχνίδι με τους παίκτες που έχουμε, βάλαμε πίεση στην Αβελίνο, αλλά στο τέλος κέρδισε. Καλή τύχη στη συνέχεια, γιατί θέλουν να κερδίσουν το πρωτάθλημα Ιταλίας. Έχουν πολλές δυνατότητες σαν ομάδα, αλλά και εμείς παλέψαμε».

Ρωτήθηκε για την πιθανότητα του Άρη να συνεχίσει στο Europe Cup αν κερδίσει την Οστάνδη και απάντησε: «Είναι ένα παιχνίδι, είναι μια πιθανότητα. Το σημαντικότερο είναι να μάθουμε από αυτή τη διοργάνωση. Πρέπει να χτίσουμε μια ομάδα και έναν οργανισμό κι αν δεν παίξαμε καλά φέτος, θα πρέπει να το κάνουμε πέρσι. Όλες οι ομάδες πρέπει να το κάνουν αυτό. Ο Άρης έχει ιστορία και δεν σταματάει».

Ο Μπράις Ντουβιέ στα μεγάλα σουτ των παικτών της Αβελίνο και τα επιθετικά ριμπάουντ: Ο Αυστριακός φόργουορντ του Άρη τόνισε: «Κυνηγούσαμε από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά. Κάναμε κάποια σερί και μειώσαμε, αλλά στο τέλος έβαλαν μεγάλα σουτ και κέρδισαν, στο τέλος των επιθέσεών τους. Είχαν και πολλά επιθετικά ριμπάουντ και αυτό μας πλήγωσε αρκετά, ειδικά στο τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ