Στην καλύτερη πεντάδα του μήνα ο Μορέιρα (pic)

Στην καλύτερη πεντάδα του μήνα ο Μορέιρα (pic)

Οι εμφανίσεις του Γιανίκ Μορέιρα τον έφεραν στην πεντάδα του μήνα για το Basketball Champions League.

Στην καλύτερη πεντάδα του Νοεμβρίου βρέθηκε ο Γιανίκ Μορέιρα στο BCL με τον σέντερ από την Ανγκόλα να έχει 17,7 πόντους και 6,3 ριμπάουντ/μέσο όρο.

Οι υπόλοιποι 4 της κορυφαίας πεντάδας του Νοεμβρίου ήταν οι Ζουλιέν (Ντιζόν), Ντε Φρίες (Οστάνδη), Ομπασόχαν (Νίμπουρκ) και Μπίλαν (Σάσαρι).

Αναλυτικά όσα αναφέρει το BCL για τον Μορέιρα:

«Ο Γιανίκ Μορέιρα είχε αντιμετωπίσει αρκετές φορές την ΑΕΚ ως αντίπαλος -είτε στον ΠΑΟΚ, είτε ως παίκτης του Περιστερίου- μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να ενταχθεί στην Βασίλισσα της Αθήνας το καλοκαίρι, οπότε και οι δύο πλευρές ήξεραν πολύ καλά τι να περιμένουν από αυτή τη συνεργασία. Αυτό που δεν μπορούσε να ξέρει ο σέντερ από την Ανγκόλα είναι ότι θα απολάμβανε την καλύτερη πορεία της καριέρας του στο BCL, στην οποία μετράει 36 παιχνίδια ως ώρας, στον πρώτο Νοέμβριο με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Στη νίκη με 83-81 κόντρα στη Σολέ στις 17 Νοεμβρίου ο Μορέιρα σκόραρε 21 πόντους, επίδοση που είναι career high στη διοργάνωση, ενώ στα 3 πρώτα παιχνίδια του έχει μεταξύ άλλων και επίδοση 27 μονάδων στο ranking στη νίκη με 100-96 κόντρα στη Χάποελ Χολόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ