Για νίκη-πρόκριση και αήττητο η ΑΕΚ κόντρα στη Σολέ

Για νίκη-πρόκριση και αήττητο η ΑΕΚ κόντρα στη Σολέ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τη Σολέ για την τέταρτη αγωνιστική του BCL και θέλει τη νίκη που πιθανόν να την στείλει από απόψε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Επιστροφή στο BCL για την ΑΕΚ που μετά από το τρία στα τρία εντός έδρας, αρχίζει τις… εξορμήσεις με πρώτη στάση στο Σολέ για το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής με την ομώνυμη ομάδα (19:00).

Η Ένωση θέλει τη νίκη απέναντι στους Γάλλους που μετρούν τρεις ήττες μέχρι τώρα ώστε να εξασφαλίσει ακόμη και σήμερα την πρόκριση. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει στο άλλο ματς του ομίλου η Τσμόκι Μινσκ (2-1) να κερδίσει στη Λευκορωσία, τη Χάποελ Χολόν (1-2).

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η ΑΕΚ που είναι αήττητη σε Ελλάδα και Ευρώπη, είχε νικήσει πολύ δύσκολα με 83-81 ενώ σήμερα θα παραταχθεί με τις γνωστές απουσίες αφού εκτός είναι και πάλι οι Σλότερ, Λοτζέσκι και Γόντικας.

Θυμίζουμε ότι από κάθε έναν από τους οκτώ ομίλους, προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες για τη φάση των «16», όπου πρόσφατα έγινε επίσημα γνωστό ότι θα δημιουργηθούν τέσσερις νέοι όμιλοι, των τεσσάρων ομάδων.

Διαιτητές στο αποψινό ματς, θα είναι οι Αντόνιο Κόντε (Ισπανία), Γκερτ Γιάκομπς (Βέλγιο) και Γιάνους Τσαλίκ (Πολωνία).

Βαθμολογία:
1. ΑΕΚ 3-0
2. Τσμόκι Μινσκ 2-1
3. Χάποελ Χολόν 1-2
4. Σολέ 0-3

Επόμενες αγωνιστικές:
Χάποελ Χολόν-ΑΕΚ (5/1)
Σολέ-Τσμόκι Μινσκ (5/1)
Τσμόκι Μινσκ-ΑΕΚ (20/1)
Σολέ-Χάποελ Χολόν (20/1)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ