Μαργαρίτης : «Τεράστια η επιθυμία μας για πρόκριση»

Μαργαρίτης : «Τεράστια η επιθυμία μας για πρόκριση»

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης τόνισε πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και την πρόκριση κόντρα στη Βέντσπιλς,

Την τεράστια επιθυμία όλων στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στην επόμενη φάση εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ενόψει του αγώνα κόντρα στη Βέντσπιλς (6/2, 21:30).

Παράλληλα ο έμπειρος Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως οι παίκτες του Δικεφάλου πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί στο παιχνίδι, ενώ χαρακτήρισε την Λετονική ομάδα ως έναν δυνατό αντίπαλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: 

Αρχικά σημείωσε: «Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρέπει να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Και πρέπει να κάνουμε ότι πρέπει και σωστά για να πετύχουμε τον στόχο μας», ενώ προσθέτει: «Οι συνθήκες ήταν διαφορετικές πέρσι, αλλά και τότε ήταν η τελευταία αγωνιστική και έπρεπε να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Πιστεύω ότι θα κάνουμε το ίδιο και αυτή την φορά. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε και την κούραση που υπάρχει στην ομάδα, αλλά είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία που έχουμε για την πρόκριση, που όλα αυτά δεν θα τα έχουμε στο μυαλό μας».

Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με την πρόκριση; «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ήρεμοι και αποφασιστικοί στο παιχνίδι μας. Η Βέντσπιλς είναι καλή ομάδα, για αυτό άλλωστε διεκδικεί και την πρόκριση , αλλά ξέρουμε πως να την αντιμετωπίσουμε, έχουμε λίγο χρόνο στη διάθεση μας για να ετοιμαστούμε για το ματς και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ