Μαργαρίτης : «Θέλαμε και πιστεύαμε πολύ στην πρόκριση»

Μαργαρίτης : «Θέλαμε και πιστεύαμε πολύ στην πρόκριση»

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πρόκριση του ΠΑΟΚ λέγοντας πως όλοι στην ομάδα πίστευαν και ήθελαν να περάσουν στην επόμενη φάση.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ πίστευε την πρόκριση στους «16» του Champions League το τελευταίο διάστημα, ενώ σχολίασε και την αναμέτρηση με την Βεντσπιλς και το πως ήρθε η μεγάλη νίκη. Ο αρχηγός του δικεφάλου μίλησε μεταξύ άλλων και το πάθος που είχαν αυτός και οι συμπαίκτες του, κάτι που τους εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Στην αρχή των αγώνων στους ομίλους, ήμασταν καινούργια ομάδα, δεν ξεκινήσαμε καλά στις υποχρεώσεις μας. Πεισμώσαμε, όμως, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και βλέποντας κάθε παιχνίδι χωριστά, καταφέραμε να κατακτήσουμε την πρόκριση. Ξεσπάσαμε  στα αποδυτήρια, γιατί το θέλαμε και πιστεύαμε στην πρόκριση. Είμαι πολύ χαρούμενος, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να είμαστε καλύτεροι», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Μαργαρίτης ανέφερε: «Κάθε παίκτης έχει τη δική του ρουτίνα, όλοι βάλαμε την ψυχή μας, αφήσαμε πίσω μας την κούραση και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι στη Βέντσπιλς που μας εξασφάλισε την παρουσία στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ