Άρης : «Παλέψαμε υπό δύσκολες συνθήκες» είπε ο Γιαννάκης

Άρης : «Παλέψαμε υπό δύσκολες συνθήκες» είπε ο Γιαννάκης

Οι παίκτες του Άρη «πάλεψαν», παρά τις δύσκολες συνθήκες και γι' αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως υποστήριξε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο τεχνικός του Άρη, Παναγιώτης Γιαννάκης, μεταξύ άλλων σημείωσε πως οι παίκτες της ομάδας «πάλεψαν» υπό δύσκολες συνθήκες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Άρη:

«Πιστεύω πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Την τελευταία στιγμή χάσαμε 2 παιδιά από τραυματισμό (σ.σ. Τσαϊρέλης και Ντούβιε). Σήμερα η ομάδα μας δεν είχε διάρκεια. Χάσαμε βολές, όμως έχω να πω καλά πράγματα για τους παίκτες μου. Παλέψαμε υπό δύσκολες συνθήκες. Έχουμε περισσότερο χρόνο για δουλειά στις προπονήσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η κατάσταση από την αρχή της χρονιάς δεν είναι ίδια με άλλες χρονιές. Όπως και το πρόγραμμα και οι αντίπαλες ομάδες. Παίξαμε με δυνατές ομάδες, με αρκετά προβλήματα και στα περισσότερα παιχνίδια το παλέψαμε πέρα πολύ. Τραβάνε πολύ κουπί τα παιδιά.

Οι αποφάσεις μας μετά την κούραση ήταν αργές στην περιφέρεια. Είναι αλλιώς να παίζεις 2 παιχνίδια την εβδομάδα. Όλες οι ομάδες που παίξαμε αντίπαλοι κάνουν εξαιρετική πορεία στα πρωταθλήματα τους.

Παίξαμε με πάθος σε κάθε παιχνίδι. Με αυτά τα παιδιά που έχουμε θα δουλέψουμε και η εικόνα που θα βγάλουμε θα είναι πολύ καλύτερη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ