Σάκοτα : «Είμαστε αισιόδοξοι για τα παιχνίδια με τη Νίμπουρκ»

Σάκοτα : «Είμαστε αισιόδοξοι για τα παιχνίδια με τη Νίμπουρκ»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για την κλήρωση της ΑΕΚ στους 16 του Basketball Champions League με τη Νίμπουρκ τονίζοντας πως οι κιτρινόμαυροι έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν, αλλά πρέπει να προσέξουν.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα σε δηλώσεις του μετά την κλήρωση που έφερε την ΑΕΚ αντιμέτωπη με τη Νίμπουρκ αναφέρθηκε στην τσέχικη ομάδα τονίζοντας πως είναι μια πολύ καλή και επικίνδυνη μάδα, αλλά η Ένωση μπορεί να είναι αισιόδοξη.

«Η Νίμπουρκ δεν διαθέτει βαρύ όνομα ως ομάδα. Έχει, όμως, σταθερή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια. Παίρνει πάντα καλούς ξένους. Είναι πρώτη στο πρωτάθλημα. Και για να φτάσει μέχρι εδώ, στο Τσάμπιονς Λιγκ, το αξίζει. Πρόλαβα να τη δω με τη Ζιελόνα Γκόρα. Ήταν εντυπωσιακή. Εννοείται, πως δεν πρέπει και δεν μπορούμε να την υποτιμήσουμε.

Από κει και πέρα, εμείς βρίσκουμε σιγά σιγά τη φόρμα μας. Βρισκόμαστε σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Είμαστε πιο πλήρεις. Θεωρώ, λοιπόν, ότι την περίοδο που θα αντιμετωπίσουμε τη Νίμπουρκ θα είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί.

Έχουμε κάποιο χρόνο για να τη «διαβάσουμε» περισσότερο και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Είμαστε αισιόδοξοι», ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ