Χρυσικόπουλος : «Πλέον το BCL αρχίζει να δυσκολεύει» (vid)

Χρυσικόπουλος : «Πλέον το BCL αρχίζει να δυσκολεύει» (vid)

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος μίλησε για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό, για την αναβολή της αναμέτρησης με τη Νίζνι, αλλά και για τη συνέχεια του BCL.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Τζάμπολ» και μίλησε για τον κορωνοϊό που έχει χτυπήσει την ΑΕΚ, ακυρώνοντας το παιχνίδι με τη Νίζνι Νόβγκοροτ.

Ακόμη, ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε στην περιπέτεια του με τον ιό, αλλά και στη συνέχεια του Basketball Champions League, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο δυσκολεύει πλέον.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Λίνος Χρυσικόπουλος:

«Δεν είμαστε μόνο εμείς. Είναι κομμάτι της καθημερινότητας των ομάδων τα κρούσματα. Δεν είναι ευχάριστο, γιατί μπαίνει σε κίνδυνο μια ανθρώπινη ζωή. Αλλά είναι δύσκολο να επανέλθει κάποιος μετά από αυτή τη διαδικασία. Δεν είναι ευχάριστο για κανέναν στην ομάδα.

Δυστυχώς εμένα μου πήρε ένα 20ήμερο για να βγάλω αρνητικό τεστ. Απλά για να επανέλθω σε ένα επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο πρόσθεσα άλλον έναν μήνα. Εγώ ακόμα δεν νιώθω καλά».

Για τον όμιλο της ΑΕΚ στη φάση των 16: «Πλέον από αυτό το σημείο το Τσάμπιονς Λιγκ γίνεται πάρα πολύ δύσκολο. Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Βλέπουμε ομάδες με παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκα. Θα είναι δύσκολο και σίγουρα απρόβλεπτο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ