ΑΕΚ : Νέα ατυχία, τραυματίστηκε ο Μόουζες (vid)

ΑΕΚ : Νέα ατυχία, τραυματίστηκε ο Μόουζες (vid)

Για ακόμη μια φορά τη φετινή σεζόν η ατυχία χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ, με τον Κίνγκσλεϊ Μόουζες να γυρνάει το πόδι του λίγο πριν από το τέλος του αγώνα με την Στρασμπούρ.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ για ακόμη μια φορά τη φετινή σεζόν, με τον Κίνγκσλεϊ Μόουζες να γυρνάει το πόδι του λίγο πριν από το τέλος του αγώνα με την Στρασμπούρ.

Μπορεί η Ένωση να πανηγύρισε μια πολύ σημαντική κόντρα στην Στρασμπούρ (77-68), αλλά υπάρχουν και τα δυσάρεστα νέα για τον Ηλία Παπαθεοδώρου, καθώς η κατάρα των τραυματισμών «χτύπησε» ξανά την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο φόργουορντ του Δικεφάλου στάθηκε άτυχος και σε μια προσπάθεια του πάτησε το πόδι του αντιπάλου άτσαλα, με αποτέλεσμα να γυρίσει το δικό του και να αποχωρήσει υποβασταζόμενος.

Το πρόβλημα που αποκόμισε ο Νιγηριανός είναι στην αριστερή ποδοκνημική και τις επόμενες ώρες αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Υπενθυμίζεται πως πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν και οι Σλότερ, Ζήσης, Γιάνκοβιτς, Μορέιρα και Γκίκας, με αποτέλεσμα η αγωνία στις τάξεις της ΑΕΚ για τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μόουζες να είναι μεγάλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ