ΑΕΚ : Στη Ρωσία… μισή και αποφασισμένη για την υπέρβαση

ΑΕΚ : Στη Ρωσία… μισή και αποφασισμένη για την υπέρβαση

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στη Ρωσία την αήττητη Νίζνι για το BCL και ψάχνει ένα μεγάλο διπλό παρά τις πολλές απουσίες.

Η ΑΕΚ δυο μέρες μετά τη βαριά ήττα από τη Στρασμπούρ στη Γαλλία, αντιμετωπίζει τη Νίζνι στη Ρωσία σε εξ αναβολής αναμέτρηση για το Basketball Champions League και ψάχνει ένα διπλό – υπέρβαση για να μπει για τα καλά στη «μάχη» της πρόκρισης στην επόμενη φάση, αλλά και της πρωτιάς.

Η Ένωση όμως εκτός από την αήττητη Νίζνι έχει να τα βγάλει εις πέρας και απέναντι στα πολλά προβλήματα και απουσίες που έχει, αφού για ακόμη ένα παιχνίδι τη φετινή σεζόν θα είναι ελλιπής και μάλιστα σε ένα πολύ σημαντικό ματς.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τους Μορέιρα, Σλότερ, Γόντικα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον Μαυροειδή, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Ζήση και Γιάνκοβιτς, που προέρχονται από μακρά απραξία, ενώ από την άλλη θα είναι διαθέσιμοι ξανά οι Μόουζες Κίνγκσλεϊ και Νίκος Γκίκας.

Οι κιτρινόμαυροι όμως γνωρίζουν ότι σε περίπτωση νίκης επί της Νίζνι θα είναι με το ένα πόδι στους «8» της διοργάνωσης για αυτό και πάνε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα παρά τα προβλήματα. Η ρωσική ομάδα από την άλλη με νίκη επί της ΑΕΚ θα βρεθεί στο 4-0 στον όμιλο και στους «8» πανηγυρικά έχοντας εξασφαλίσει μάλιστα και την πρώτη θέση.

Στο BCL έχει κερδίσει τα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της και στην VTB League είναι 5η με 10-7. Η Νίζνι δεν έχει απουσίες ενώ τα «βαριά» χαρτιά στο ρόστερ της είναι οι Κέισι Σέπερντ, Αντρέι Βοροντσέβιτς, καθώς και οι Αστάπκοβιτς, Στρέμπκοφ και Μπαμπούριν.

Βαθμολογία
1. Νίζνι 3-0
2. ΑΕΚ 2-1
3. Στρασμπούρ 1-3
4. Τουρκ Τέλεκομ 1-3

Επόμενες αγωνιστικές
Τετάρτη 31/3: Τουρκ Τέλεκομ-ΑΕΚ, Νίζνι-Στρασμπούρ
Τετάρτη 7/4: ΑΕΚ-Νίζνι, Στρασμπούρ-Τουρκ Τέλεκομ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ