Καρσίγιακα : Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη

Καρσίγιακα : Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη

Η αποστολή της Καρσίγιακα βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Basketball Champions League. Το ματς θα διεξαχθεί αύριο 6/3 στις 19:30 στο κλειστό της Πυλαίας. Η τουρκική ομάδα έφτασε δίχως τους Άλεν και Γκιουβέν, αλλά και με άσχημη ψυχολογική κατάσταση έπειτα από […]

Η αποστολή της Καρσίγιακα βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Basketball Champions League. Το ματς θα διεξαχθεί αύριο 6/3 στις 19:30 στο κλειστό της Πυλαίας.

Η τουρκική ομάδα έφτασε δίχως τους Άλεν και Γκιουβέν, αλλά και με άσχημη ψυχολογική κατάσταση έπειτα από τη συντριβή από την Νταρουσάφακα (71-93).

Ο σύλλογος από τη Σμύρνη προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγο μετά τις 9:00 μέσω Κωνσταντινούπολης. Οι παίκτες του αναμένεται να προπονηθούν στις 19:00, αμέσως μετά την προπόνηση του δικεφάλου.

Αμέσως μετά την άφιξη της ομάδας της Τουρκίας, ο προπονητής της, Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς δήλωσε τα εξής: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Θα είναι δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια και δεν νομίζω ότι υπάρχει φαβορί. Οι δύο ομάδες έχουν από 50% πιθανότητες και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ