Basketball Champions League : Πρώτος στη μάχη των 16 ο ΠΑΟΚ

Basketball Champions League : Πρώτος στη μάχη των 16 ο ΠΑΟΚ

Στη μάχη των πλέι οφ της φάσης των 16 του Champions League ρίχνεται απόψε ο ΠΑΟΚ, καθώς στις 19:30 φιλοξενεί την τουρκική Καρσίγιακα. Ο δικέφαλος του Βορρά έχει δύσκολη αποστολή, αφού με ρεκόρ 10-4 τερμάτισε η αντίπαλός του, στον Α΄ όμιλο της διοργάνωσης. Η τουρκική ομάδα σκοράρει 85,1 πόντους κατά μέσο όρο και δέχεται 82,9 μέχρι […]

Στη μάχη των πλέι οφ της φάσης των 16 του Champions League ρίχνεται απόψε ο ΠΑΟΚ, καθώς στις 19:30 φιλοξενεί την τουρκική Καρσίγιακα. Ο δικέφαλος του Βορρά έχει δύσκολη αποστολή, αφού με ρεκόρ 10-4 τερμάτισε η αντίπαλός του, στον Α΄ όμιλο της διοργάνωσης.

Η τουρκική ομάδα σκοράρει 85,1 πόντους κατά μέσο όρο και δέχεται 82,9 μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Στο τουρκικό πρωτάθλημα, πάντως, προέρχεται από ήττα στην έδρα της από την Νταρουσάφακα (71-93), για την 19η αγωνιστική. Ύστερα από αυτή την ήττα, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ έχει ρεκόρ 6-13 και «έπεσε» στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από το πρωί της Δευτέρας (5/3) η αποστολή των Τούρκων βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, με τον τεχνικό τους, Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς, να δηλώνει: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Θα είναι δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια και δεν νομίζω ότι υπάρχει φαβορί. Οι δύο ομάδες έχουν από 50% πιθανότητες και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η Καρσίγιακα μετρά δύο απουσίες, καθώς στη Θεσσαλονίκη δεν ταξίδεψαν οι Μπράιον Άλεν και Έγκεμεν Γκούβεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ