Βίρτους Μπολόνια : Επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Βίρτους Μπολόνια : Επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Η Βίρτους Μπολόνια κάνει την επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από μια δεκαετία. Τη σεζόν 2008-09 είχε συμμετάσχει στο Eurochallenge κατακτώντας μάλιστα τη διοργάνωση, αλλά έκτοτε δεν αγωνίστηκε σε κάποιο μπασκετικό ευρωπαϊκό τουρνουά. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, οι διοικούντες την ιστορική ομάδα πήραν τη μεγάλη απόφαση η Βίρτους Μπολόνια να λάβει μέρος στο επόμενο Basketball […]

Η Βίρτους Μπολόνια κάνει την επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από μια δεκαετία. Τη σεζόν 2008-09 είχε συμμετάσχει στο Eurochallenge κατακτώντας μάλιστα τη διοργάνωση, αλλά έκτοτε δεν αγωνίστηκε σε κάποιο μπασκετικό ευρωπαϊκό τουρνουά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, οι διοικούντες την ιστορική ομάδα πήραν τη μεγάλη απόφαση η Βίρτους Μπολόνια να λάβει μέρος στο επόμενο Basketball Champions League.

Οι άνθρωποι των Ιταλών έδωσαν τα χέρια με την FIBA και η συμφωνία αναμένεται να επικυρωθεί την επόμενη βδομάδα, με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Μάσιμο Ζανέτι, να έχει συνάντηση την Κυριακή με εκπροσώπους της FIBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ