Τριφούνοβιτς : «Πλεονέκτημα πρόκρισης για την Καρσίγιακα»

Τριφούνοβιτς : «Πλεονέκτημα πρόκρισης για την Καρσίγιακα»

Παρότι τόνισε πως η άμυνα της ομάδας του ήταν κακή, ο τεχνικός της Καρσίγιακα εκτίμησε πως οι Τούρκοι έχουν ένα προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο γεγονός ότι παρά την κακή της άμυνα στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, η Καρσίγιακα ηττήθηκε με μόλις 6 πόντους, στάθηκε ο Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς μετά το 74-68 από τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, εκτίμησε ότι ενόψει του επαναληπτικού την ερχόμενη Τετάρτη στην Τουρκία, η ομάδα του έχει ένα πλεονέκτημα για την πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου:      

Αρχικά σημείωσε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την νίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα με πολύ καλή ισορροπία στο ροτέισιον. Και διαπίστωσα ότι παίζουν με πολύ ωραίο τρόπο στην άμυνα. Το γεγονός ότι έκαναν 30 φάουλ πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε ενόψει της ρεβάνς.  Υπήρχε ένα σημείο που χάναμε πολλά σουτ, αλλά δεν γινόταν να σταματήσουμε να σουτάρουμε. Η νοοτροπία μας στην άμυνα ήταν κακή και δώσαμε μέτρα και σουτ στον ΠΑΟΚ. Ήταν ένα κακό στοιχείο για εμάς. Θα μας προβληματίσει η αμυντική προσέγγιση με την οποία δώσαμε την δυνατότητα να ανέβει η διαφορά.

Ευτυχώς… ξυπνήσαμε στα τελευταία λεπτά και μαζέψαμε κάπως το σκορ, όμως ο αγώνας διαρκεί 40 λεπτά. Πιστεύω ότι το δεύτερο ματς θα είναι κλειστό και σκληρό. Ελπίζω ότι θα έχουμε την συμπαράσταση του κόσμου μας. Το γεγονός ότι χάσαμε μόνο με έξι πόντους μας δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα. Είναι μία διαδικασία ανοιχτή το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει σίγουρα να πάρουμε την νίκη».

Για το αν αισθάνεται τυχερός που… μάζεψαν την διαφορά: «Αισθάνομαι τυχερός γιατί είμαι υγιείς και έχω μία ωραία οικογένεια. Όχι για το παιχνίδι. Υπάρχουν παιχνίδια που κερδίζεις για έναν πόντο, υπάρχουν άλλα παιχνίδια με μεγαλύτερη διαφορά. Υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι και εκεί θα παιχτούν όλα».

Για το ότι πέτυχαν 17 πόντους κάτω από τον μ.ο και τι τον δυσκόλεψε από τον ΠΑΟΚ: «Ο βασικότερος λόγος είναι ότι γίνονται μικρά πράγματα που οδηγούν εκεί. Το βασικότερο είναι ο τρόπος της άμυνας και η μη ανταπόκριση της ομάδας μας. Θα έλεγα ότι κυρίως, εκτός από τις λεπτομέρειες, είναι και ο τρόπος που δεν ανταποκριθήκαμε στην άμυνα του ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ