Λάκι Τζόουνς : «Ρίξαμε την ένταση στην άμυνά μας»

Λάκι Τζόουνς : «Ρίξαμε την ένταση στην άμυνά μας»

Συγκέντρωση ως το τέλος του δεύτερου ματς με την Καρσίγιακα θέλει ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ.

Ο Λάκι Τζόουνς αναφέρθηκε στην διαφορά των 19 πόντων που απώλεσε ο ΠΑΟΚ, δίνοντας σύνθημα ενόψει του επαναληπτικού της Τουρκίας απέναντι στην Καρσίγιακα.

Αρχικά είπε: «Να δώσω συγχαρητήρια στην Καρσίγιακα. Είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο, καλούς Αμερικανούς και πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Εμείς οργανώσαμε ένα καλό πλάνο και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε σωστή λειτουργία κι ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι από το επιτελείο μας, για να πάρουμε την νίκη».

Για το τι… χάλασε στο τέλος: «Είναι κάτι που έχει συμβεί ξανά. Είναι κάτι όμως που πρέπει να διορθώσουμε σαν ομάδα. Πρέπει να διατηρούμε στη συγκέντρωση μας ως το τέλος. Μας έχει συμβεί και σε άλλους αγώνες και στην προπόνηση και γι’ αυτό το λόγο πρέπει στην Τουρκία να είμαστε συγκεντρωμένοι ως το τέλος».

Για αυτό που έκανε καλά ο ΠΑΟΚ και πήγε τη διαφορά μέχρι το +19: «Ήταν η ένταση στην άμυνα μας. Το πιο σημαντικό ήταν που κάναμε δύσκολη την εξεύρεση λύσεων στην επίθεση τους. Έχουν πολύ καλούς σουτέρ. Όσο ελέγχαμε τον τομέα της άμυνας βρίσκαμε λύσεις στην επίθεση γιατί ήμασταν σωστά προετοιμασμένοι και γνωρίζαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ