Κι άλλο ban η ΑΕΚ από τη FIBA, έφτασαν τα 14 στον αριθμό

Κι άλλο ban η ΑΕΚ από τη FIBA, έφτασαν τα 14 στον αριθμό

Η ΑΕΚ συνεχίζει να έχει τον «πονοκέφαλο» από τα ban που της επιβάλλει η FIBA, η οποία ανακοίνωσε ακόμα ένα, φτάνοντας τα 14 στον συνολικό αριθμό

Τα οικονομικά προβλήματα δεν σταματούν για την ΑΕΚ, η οποία στην προσπάθειά της να μαζέψει την κατάσταση με τα ban που της έχει επιβάλλει η FIBA, δέχτηκε ακόμα ένα, με τον αριθμό πλέον να ανεβαίνει στα 14. Παρά το γεγονός πως ο Μάκης Αγγελόπουλος δεσμεύτηκε σε συνέντευξη Τύπου πως θα διευθετηθεί άμεσα το θέμα, δεν υπάρχει ακόμα κάποια εξέλιξη.

Μέχρι σήμερα, ΑΕΚ και Τραμπζονσπόρ είχαν από 13 τιμωρίες, αλλά μετά την προσθήκη και της σημερινής, η «Ένωση» είναι πρώτη πλέον με τα περισσότερα ban σε όλον τον κόσμο.

Οι συνθήκες αυτές δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο τη μεταγραφολογία των «κιτρινόμαυρων» οι οποίοι αν δεν αποπληρώσουν ή δεν έρθουν σε διακανονισμό, δεν θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν τις προσθήκες παικτών που έρχονται από το εξωτερικό και με τους οποίους έχουν έρθει σε συμφωνία.

Για τον λόγο αυτό, η ΑΕΚ είχε τη δυνατότητα να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Φλιώνη ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στον Άρη, όμως δε μπορεί ακόμα να κάνει το ίδιο για τις περιπτώσεις των Στέφαν Γέλοβατς, Μπράιαν Ανγκόλα, Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ, Έρικ Γκρίφιν, Νίκου Παππά, Κίνο Κολόμ, Μάνι Χάρις και Γιώργου Μπόγρη.

Ο «δικέφαλος» έχει έρθει σε συμφωνία και με τους Αντώνη Κόνιαρη, Ανδρέα Πετρόπουλο και Πάνο Φιλιππάκο οι οποίοι ανήκαν μέχρι πρότινος σε ελληνικό σύλλογο, όπερ και σημαίνει πως υπάρχει το «πράσινο φως» για την ανακοίνωσή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ