Χωρίς προβλήματα για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ (pics)

Χωρίς προβλήματα για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ (pics)

Κοντά στην ελληνική ομάδα η πρόξενος της χώρας στην Τουρκία. Δεν ταξίδεψε, λόγω προβλήματος στην μέση ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Με όλους του διαθέσιμους παίκτες θα προσπαθήσει ο ΠΑΟΚ να «σφραγίσει» την πρόκριση στους «8» του Champions League, ο οποίος δοκιμάζεται στην έδρα της Καρσίγιακα την Τετάρτη (14/3, 19:00). Θυμίζουμε πως ο δικέφαλος είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς με 74-68, συνεπώς έχει ένα «μαξιλαράκι» 6 πόντων.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Στο γήπεδο της Pinar Karsiyaka, όπου αύριο το βράδυ θα δώσει τη μεγάλη μάχη για την πρόκριση, προπονήθηκε απόψε ο ΠΑΟΚ. Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχαν όλοι οι παίκτες που έχουν ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Τουρκία, στην τελευταία και δίωρης διάρκειας πρόβα ενόψει του αυριανού ματς με την Pinar Karsiyaka.

Η αποστολή της Ελληνικής ομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί από τη Θεσσαλονίκη, και κατά την άφιξή της στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει στη Σμύρνη, την υποδέχθηκε η Πρόξενος της Ελλάδας κα Αργυρώ Παπούλια. Η κα Πρόξενος είναι κοντά στην αποστολή του ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή, ενώ θα παραβρεθεί αύριο και στο παιχνίδι.

Με την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Σμύρνη, δεν ταξίδεψε τελικά ο Μπάνε Πρέλεβιτς, λόγω έκτακτου προβλήματος που αντιμετώπισε με την μέση του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ