Περιστέρι – Κόντρα στην Κλουζ για το πρώτο βήμα των προκριματικών του BCL

Περιστέρι – Κόντρα στην Κλουζ για το πρώτο βήμα των προκριματικών του BCL

Το Περιστέρι υποδέχεται την Κλουζ (15/09, 20:30) στο πλαίσιο του ημιτελικού των προκριματικών για τους ομίλους του Basketball Champions League

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους στο Basketball Champions League θέλει να κάνει το Περιστέρι που υποδέχεται σήμερα (15/09, 20:30) την Κλουζ.

Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην πρωταθλήτρια Ρουμανίας η οποία έχει χτίσει ένα δυνατό ρόστερ όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης. Για να βρεθεί στο δρόμο του Περιστερίου, η Κλουζ χρειάστηκε να αποκλείσει στα προημιτελικά την φινλανδική Σαλόν Βάιλπας, επικρατώντας με 106-97.

Αν και εφόσον νικήσει σήμερα, το σύνολο του Σωτήρη Μανωλόπουλου θα βρει στον τελικό μία εκ των Φρίμπουργκ, Σπλιτ οι οποίες συνθέτουν το ζευγάρι του άλλου ημιτελικού.

Υπενθυμίζεται πως υπάρχουν τέσσερις προκριματικοί όμιλοι από τους οποίους θα βγουν ισάριθμοι νικητές, μέσω νοκ-άουτ αναμετρήσεων, για μία θέση στους ομίλους της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης. Ο όμιλος του Περιστερίου διεξάγεται στην έδρα του.

Τζάμπολ στην αναμέτρηση της ελληνικής ομάδας στις 20:30, απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ERT Sports 2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ομίλου:

Ημιτελικά:

Φρίμπουργκ – Σπλιτ (17:30)

Περιστέρι – Κλουζ (20:30)

Ο τελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή (17/9), σε ώρα που ακόμα δεν έχει οριστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ