Αναχώρησε για Βοσνία ο ΠΑΟΚ

Αναχώρησε για Βοσνία ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πέταξε το πρωί με προορισμό τη Βοσνία για το ματς με την Ιγκοκέα, θέλοντας να μπει «με το δεξί» αύριο (5/10) στο Basketball Champions League.

Ο ΠΑΟΚ καλείατι να αφήσει πίσω του το κακό ξεκίνημα στην Basket League και την ήττα με 89-73 από το Λάυριο, καθώς αύριο (5/10) μπαίνει σε ρυθμούς Basketball Champions League.

Πρώτος αντίπαλος για τον Δικέφαλο του Βορρά είναι η Ιγκοκέα από τη Βοσνία, με τους Θεσσαλονιείς να αναχωρούν σήμερα το πρωί για το Βελιγράδι, απ’ όπου θα μεταβούν οδικώς στην Μπάνια Λούκα για το ματς, με τη συνοδεία τόσο του προέδρου, Θανάση Χατζόπουλου, όσο και του αντιπροέδρου Βασίλη Τριλυράκη, με το γεγονός αυτό να δείχνει ότι ο σύλλογος στοχεύει και σε μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ο κόουτς Λυκογιάννης πρέπει να διαχειριστεί την απουσία ενός εκ των καλύτερων παικτών του, του Ζερμέιν Λοβ, ο οποίος υπέστη διάταση στον αχίλλειο τένοντα κόντρα στους δευτεραθλητές Ελλάδας και δεν μπόρεσε να ακουληθήσει την ομάδα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την Ιγκοκέα:

Αντρέας Χριστοδούλου, Μάλκομ Γκρίφιν, Μιχάλης Καμπερίδης, Νίκος Καμαριανός, Ντέιβιντ ΝτιΛέο, Απόστολος Ρούμογλου, Γιώργος Καμπερίδης, Τζος Κάρτερ, Μάρβιν Τζόουνς, Βασίλης Τολιόπουλος, Βλάντο Γιάνκοβιτς, Ντέρεκ Ογκμπέιτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ