Μαυρεοειδής – «Βγάλαμε ενέργεια σε κάποια σημεία αλλά δεν φτάνει αυτό»

Μαυρεοειδής – «Βγάλαμε ενέργεια σε κάποια σημεία αλλά δεν φτάνει αυτό»

Χρειάζεται πολλά ακόμη η ΑΕΚ για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Μαυροειδής μετά την ήττα από την Τρεβίζο.

Χρόνο για να βελτιωθεί χρειάζεται η ΑΕΚ σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαυρειδή ο οποίος μίλησε στην Cosmote TV αμέσως μετά την ήττα της Ένωσης από την Τρεβίζο και τόνισε επίσης πως θέει να βοηθάει την ομάδα του ασχέτως πόσο θα παίζει.

Όσα είπε ο Μαυροειδής:

«Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες, απουσίες αλλά δεν θα σταθώ εκεί. Με ενδιαφέρει να παίζουμε μπάσκετ και να δίνουμε τα πάντα και να βελτιωθούμε. Να δίνει ο κάθε ένας, αυτό που πρέπει. Κάναμε λάθη, δεν μπήκαμε ποτέ στο ματς, η ομάδα σίγουρα χρειάζεται χρόνο. Θα προσπαθήσουμε η ομάδα να βελτιωθεί στα επόμενα παιχνίδια.

Βγάλαμε περισσότερο ενέργεια σε κάποια σημεία, κάπως φέραμε το ματς στα ίσα, αλλά δεν φτάνει αυτό. Παίζαμε με μια καλή ομάδα. Δεν έφτασε αυτή η απόδοση μας για να κερδίσουμε το ματς. Η ομάδα χρειάζεται βελτίωση.

Στόχος μας είναι να παίζουμε σε κάθε ματς για να κερδίζουμε. Να παίζουμε σαν ΑΕΚ να παλεύουμε σε κάθε ματς. Οι στόχοι, είναι πολύ πιο μετά για να δεις που θα φτάσεις.

Δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου. Είτε παίξω 5 λεπτά είτε 20. Έχω μάθει τι σημαίνει ΑΕΚ ελπίζω να με ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ