ΑΕΚ : Με 300 οπαδούς στο Στρασβούργο

ΑΕΚ : Με 300 οπαδούς στο Στρασβούργο

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι εξασφάλισε 302 εισιτήρια για τον εκτός έδρας προημιτελικό του Basketball Champions League στις 4 Απριλίου κόντρα στη Στρασμπούρ, ανήμερα της 50ης επετείου από το έπος του 1968. Η Ένωση γνωστοποίησε φυσικά τις τιμές των εισιτηρίων, καθώς και τον τρόπο διάθεσής τους. Αναλυτικά: Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ, […]

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι εξασφάλισε 302 εισιτήρια για τον εκτός έδρας προημιτελικό του Basketball Champions League στις 4 Απριλίου κόντρα στη Στρασμπούρ, ανήμερα της 50ης επετείου από το έπος του 1968.

Η Ένωση γνωστοποίησε φυσικά τις τιμές των εισιτηρίων, καθώς και τον τρόπο διάθεσής τους.

Αναλυτικά:

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

η «Βασίλισσα» θα «γιορτάσει» το «Χρυσό Ιωβηλαίο» από την κατάκτηση του «Καλλιμαρμάρειου» Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης, στο Στρασβούργο, την Τετάρτη 4 Απριλίου και ώρα 20:30 (ώρα Γαλλίας).

Η «Βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο προημιτελικό του BCL τη Στρασμπούρ και θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της, ο οποίος και θα της δώσει την αναγκαία ώθηση για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι θα έχει στη διάθεση των οπαδών της 302 εισιτήρια, τα οποία διασφαλίστηκαν (την 19/03) από τη Στρασμπούρ, με τιμές δύο κατηγοριών (14 ευρώ για τις απλές θέσεις, και 132 ευρώ για θέσεις VIP με πρόσβαση στο Vip Lounge του Rhenus Sport της αλσατικής μεγαλούπολης).

Όποιος επιθυμεί να παραλάβει εισιτήριο, είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό, καλείται να επικοινωνήσει με το Γραφείο Οperation της ΑΕΚ B.C., στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (τηλ. 210-6896793), καθημερινά από 10:30 – 18:00, ή διαδικτυακά στη διεύθυνση [email protected].

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ