ΠΑΟΚ – Έμφαση στην τακτική ενόψει Γαλατασαράι

ΠΑΟΚ – Έμφαση στην τακτική ενόψει Γαλατασαράι

Ανάλυση μέσω βίντεο και τακτική περιελάμβανε η προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τη Γαλατασαράι.

Την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι τη Δευτέρα (24/10) συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν ρεπό από την αγωνιστική της Basket League.

Ο Άρης Λυκογιάννης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και έτσι το πρόγραμμα περιελάμβανε ανάλυση μέσω βίντεο, ενώ ακολούθησε τακτική στο γήπεδο.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε και η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco, ενόψει του αγώνα με την Galatasaray NEF, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 19:30 για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Το πρόγραμμα της ομάδας μας ξεκίνησε με την καθιερωμένη ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με την προπόνηση τακτικής και με τη συμμετοχή όλων των παικτών.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco συνεχίζεται την Κυριακή, με την προπόνηση της ομάδας, η οποία ξεκινά στις 17:00 και τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Η αποστολή της Galatasaray NEF, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Κυριακής (08:20), ενώ στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της τουρκικής ομάδας στο PAOK Sports Arena».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ