ΠΑΟΚ – Γαλατασαράι 81-74 – «Πάτησε» τη Γαλατασαράι και έκανε σεφτέ ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – Γαλατασαράι 81-74 – «Πάτησε» τη Γαλατασαράι και έκανε σεφτέ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του το κακό πρώτο δεκάλεπτο και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να επικρατήσει της Γαλατασαράι με σκορ 81-74, πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη του νίκη στους ομίλους του Basketball Champions League.

Την πρώτη του νίκη στους ομίλους του Basketball Champions League, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής, πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, επικρατώντας με σκορ 81-74.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρότι έκανε μια πολύ κακή πρώτη περίοδο, κατάφερε να συνέλθει γρήγορα και με αντεπίθεση διαρκείας μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Τούρκους που υπέστησαν την πρώτη τους ήττα στη διοργάνωση.

Κορυφαίος για το σύνολο του Άρη Λυκογιάννη ήταν ο Ζερμέιν Λοβ που τελείωσε το ματς με 14 πόντους, έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Μάλκολμ Γκρίφιν και Μάρβιν Τζόουνς που είχαν 13 και 12 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, για την ομάδα του Μεκρέμ Μενμούν, ξεχώρισαν ο Κέρι Μπλακσιρ Τζ. με 18 πόντους και ο Ντι Μποστ που είχε 11.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ άσχημα την αναμέτρηση, τόσο στην επίθεση όπου δεν γυρνούσε η μπάλα ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή επιλογή, όσο και στην άμυνα, που δεν λειτουργούσε καθόλου σωστά, με αποτέλεσμα η Γαλατασαράι να πάρει από πολύ νωρίς ένα μικρό προβάδισμα, το οποίο έφτασε και σε διψήφια επίπεδα. Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική για τον Δικέφαλο του Βορρά καθώς βελτιώθηκε αισθητά σε όλους του τομείς, ροκανίζοντας τη διαφορά, και πηγαίνοντας τελικά στα αποδυτήρια για το ημίχρονο στο -3 (33-36).

Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη συνέχισαν με την ίδια διάθεση και στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου με όπλο την καλή τους άμυνα, κατάφεραν να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης και να περάσουν μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια, η Γαλατά έκανε την τελευταία της προσπάθεια να επιστρέψει στο ματς, τα κατάφερε εν μέρει, όμως ο ΠΑΟΚ κράτησε το αποτέλεσμα υπέρ του, παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ