Λοβ – «Μου αρέσει να παίρνω τα μεγάλα σουτ»

Λοβ – «Μου αρέσει να παίρνω τα μεγάλα σουτ»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του ΠΑΟΚ επί της Γαλατασαράι αναφέρθηκε στα μεγάλα σουτ που πήρε στο τέλος του ματς και έκριναν την αναμέτρηση.

Ο Ζερμέιν Λοβ μίλησε για τα μεγάλα σουτ που έβαλε στο τέλος του ματς με την Γαλατασαράι ενώ στάθηκε στην ομαδικότητα που έδειξε ο ΠΑΟΚ κόντρα στους Τούρκους.

Όσα είπε ο Λοβ στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε πάντα προσηλωμένοι και δεν εγκαταλείπουμε. Στο τέλος μετράει η προσπάθεια και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Θέλω πάντα να μπαίνω στο γήπεδο και να τα δίνω όλα».

Για τα δύο μεγάλα σουτ που έβαλε στο τέλος: «Αν δεις το πώς παίξαμε τις φάσεις σε εκείνα τα σουτ, βγήκε μέσα από την ομαδική δουλειά. Αυτή είναι η δουλειά μου, να σουτάρω και σουτάρω πολύ, μου αρέσει να παίρνω τα μεγάλα σουτ. Πάντα έχω αυτοπεποίθηση και προσπαθώ να τα βάζω. Με βοήθησε ότι έβαλα κάποια άλλα σουτ πριν».

Για τον ρυθμό του στο παιχνίδι: «Προσπάθησα να πιέσω λίγο περισσότερο τον εαυτό μου., αλλά δε με βοήθησαν οι καταστάσεις. Έπρεπε να αφήσω το παιχνίδι να έρθει σε μένα, αυτό μου είπε ο κόουτς. Περίμενα τρεις εβδομάδες για να παίξω μπροστά στον κόσμο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ