Λυκογιάννης – «Κερδίσαμε, χαιρόμαστε και πάμε παρακάτω»

Λυκογιάννης – «Κερδίσαμε, χαιρόμαστε και πάμε παρακάτω»

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Γαλατάσαραϊ, όντας απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών του.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια τεράστια νίκη επί της Γαλατάσαραϊ, με τον Άρη Λυκογιάννη να είναι πολύ χαρούμενος για το θετικό αποτέλεσμα που κατάφερε να πάρει η ομάδα του.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως ήταν πολύ σημαντικό να έχει ξανά όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ επισήμανε πως στόχος του ήταν να κουράσει τους Τούρκους, κάτι που εν τέλει κατάφερε.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Άρης Λυκογιάννης:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, κάναμε ένα πολύ συγκροτημένο παιχνίδι. Είναι σημαντικό ότι ήμασταν πρώτη φορά όλοι μαζί και ακόμα πιο σημαντικό ότι είχαμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να προετοιμαστούμε. Γνωρίζαμε πως θα είναι κουρασμένη η Γαλατάσαραϊ και τους πιέσαμε στην μπάλα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά κυρίως στην άμυνα στα τρία δεκάλεπτα και νομίζω κερδίσαμε δίκαια.

Η ομάδα είχε σημαντικές απουσίες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Και ο Καμπερίδης έδωσε ενέργεια και ο Κάρτερ ήταν σημαντικός. Αγωνιστήκαμε σχεδόν ένα μήνα όχι πλήρεις. Στο ματς με το Λαύριο είχαμε άθλια εικόνα, στα υπόλοιπα τα παλέψαμε μέχρι τέλους. Το σημαντικό είναι να έχουμε κοντή μνήμη. Όπως διαχειριστήκαμε αυτά τα αποτελέσματα μεταξύ μας, έτσι πρέπει να κάνουμε και τώρα. Να χαρούμε τη νίκη σήμερα και να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι στο Περιστέρι».

Για τον τρόπο αντιμετώπισης της Γαλατάσαραϊ: «Συζητούσαμε όλη τη βδομάδα ότι πρέπει να τους βγάλουμε τα… συκώτια. Να τους τρέξουμε, να τους εξαντλήσουμε και νομίζω πως το πετύχαμε στο απόλυτο. Δεν υπάρχει… σούπερμαν. Κανείς δεν μπορεί να νικήσει την κούραση. Έπαιξαν οι Αμερικανοί τους πάνω από 30 λεπτά με την Εφές. Κάναμε τη δουλειά μας, παίξαμε και σωστά και αν είχαμε αυτοπεποίθηση και εύστοχοι στην αρχή, μπορεί να μη χρειαζόταν ένα τόσο μεγάλο comeback.

Πάντα θα παλεύουμε να γυρίσουμε ένα παιχνίδι, το κάναμε με τη Νίμπουρκ. Το σημαντικό είναι να δίνεις το 100%, αυτό αξιολογήθηκε από τον κόσμο και χειροκρότησε την ομάδα. Την στήριξε, την βοήθησε και σήμερα ήρθε κοντά μας πιο δίκαια και είμαστε διπλά ευχαριστημένοι».

Για την κατάσταση στον όμιλο: «Είναι ανοιχτός όμιλος. Κάθε ομάδα έχει άλλα χαρακτηριστικά, μπορεί ο καθένας να κερδίσει οποιονδήποτε. Λόγω ποιότητας η Γαλατάσαραϊ έχει ένα προβάδισμα για να πάρει την πρώτη θέση».

Για την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα, η νίκη είναι ωραίο συναίσθημα. Οι καλές στιγμές στη ζωή ενός προπονητή είναι πολύ λιγότερες από τις καλές. Η νίκη διαρκεί λίγο. Κερδίσαμε, χαιρόμαστε και πάμε παρακάτω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ