Γιάνκοβιτς – «Κάναμε την πιο μεγάλη νίκη μας φέτος»

Γιάνκοβιτς – «Κάναμε την πιο μεγάλη νίκη μας φέτος»

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς χαρακτήρισε τη νίκη επί της Γαλατασαράι ως τη μεγαλύτερη του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ολοκλήρωσε με 8 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 22΄ συμμετοχής τον αγώνα απέναντι στη Γαλατασαράι. με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη με 81-74 για την 3η αγωνιστική της πρώτης φάσης του Basketball Champions League και να μένει ζωντανός στην υπόθεση πρόκριση, πηγαίνοντας το ρεκόρ του στο 1-2.

Ο Έλληνας φόργουορντ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ο κόσμος των Σπορ» και χαρακτήρισε την χθεσινή επικράτηση ως την μεγαλύτερη για τον Δικέφαλο τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιάνκοβιτς:

«Βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ. Η Γαλατά είναι ομάδα με μεγάλη προσωπικότητα. Εφαρμόσαμε το πλάνο μας για 40 λεπτά, πιέσαμε τον αντίπαλο μας. Νομίζω καταφέραμε να κάνουμε την πιο μεγάλη νίκη μας φέτος.

Θέλαμε πολύ την νίκη και για ψυχολογικούς λόγους. Παλέψαμε σχεδόν όλους τους αγώνες και πολλούς τους χάσαμε στις λεπτομέρειες. Είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που πήραμε αυτή την νίκη.

Το χαρήκαμε βγάλαμε ενέργεια και πάθος στο τέλος γιατί κερδίσαμε ένα μεγάλο αντίπαλο, μια από τις καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ, η σημασία της νίκης είναι μεγάλη για όλους μας, νοιώθουμε πολύ όμορφα.

Αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχει υγεία, να μην έχουμε θέματα τραυματισμών, Πάμε βήμα βήμα, τώρα κοιτάμε το ματς της Κυριακής με το Περιστέρι. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, θέλουμε να έχουμε έναν ωραίο δεσμό με τους φιλάθλους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ