ΠΑΟΚ – Οδηγίες προς τους φιλάθλους για τον αγώνα με τον Νίμπουρκ

ΠΑΟΚ – Οδηγίες προς τους φιλάθλους για τον αγώνα με τον Νίμπουρκ

Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη 9/11 αντιμετωπίζει τη Νίμπουρκ εκτός έδρας για το FIBA Champions League με την ΚΑΕ να δίνει τις απαραίτητες οδηγίες στους φιλάθλους που θέλουν να βρεθούν κοντά στην ομάδα.

Την ερχόμενη Τρίτη (9/11, 19.30) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Νίμπουρκ, εκτός έδρας για το FIBA Champions League και θα έχει την στήριξη των φίλων του, με την ΚΑΕ να δίνει τις απαραίτητες οδηγίες προκείμενου οι φίλοι της ομάδας να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να προμηθευτούν από τα εκδοτήρια της Kralovka Arena αλλά και διαδικτυακά τα εισιτήρια του αγώνα, ενώ για την είσοδο απαιτείται, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ PCR (72 ωρών) ή αρνητικό Rapid τεστ (48 ωρών).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Ενόψει του αγώνα ERA Nymburk – ΠΑΟΚ mateco, που θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021 (στις 19:30 ώρα Ελλάδας, 18:30 τοπική ώρα) για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που πρόκειται να ταξιδέψουν στην Πράγα για να παρακολουθήσουν τον συγκεκριμένο αγώνα, θα πρέπει να έχουν υπόψη τους τα εξής…

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Kralovka Arena και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για την θύρα G στην τιμή των 8€ (190 κορώνες Τσεχίας). OnLine διάθεση εισιτηρίων στη διεύθυνση… https://go.ticketportal.cz/event/919/performance/2275/venue

Για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ PCR (72 ωρών) ή αρνητικό Rapid τεστ (48 ωρών).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πρόκειται να ταξιδέψουν στην Τσεχία από την Ελλάδα ή και άλλες χώρες, θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τους περιορισμούς που ισχύουν ανά χώρα, σχετικά με τον COVID-19 και την είσοδο στην Τσεχία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ