Γαλατάσαραϊ – ΠΑΟΚ 87-75 – Πλήρωσε την κακή τρίτη περίοδο ο ΠΑΟΚ

Γαλατάσαραϊ – ΠΑΟΚ 87-75 – Πλήρωσε την κακή τρίτη περίοδο ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τη Γαλατάσαραϊ με σκορ 87-75, πληρώνοντας ουσιαστικά την κακή του τρίτη περίοδο που έδωσε τη δυνατότητα στους Τούρκους να πάρουν μια μεγάλη διαφορά.

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στη Γαλατάσαραϊ, χάνοντας στην Τουρκία με σκορ 87-75, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Έτσι οι «ασπρόμαυροι» έπεσαν στην τελευταία θέση του ομίλου, σε τριπλή ισοβαθμία όμως, καθώς μετά τους Τούρκους που είναι πρώτοι με ρεκόρ 4-1, ακολουθούν, Νίμπουργκ, Ιγκοκέα και ΠΑΟΚ που έχουν ρεκόρ 2-3, και όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική, όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο ΝτεΒόν Ακούν-Πουρσέλ που είχε 20 πόντους, ενώ πολύ καλή προσπάθεια έκαναν οι Ντι Μποστ και Σαντίκ Εμίρ Καμπατσά που πρόσθεσαν άλλους 16. Όσον αφορά τους Θεσσαλονικείς, 15 πόντους είχε ο Μάρβιν Τζόουνς και 12 ο Ζερμέιν Λοβ.

Η Γαλατάσαραϊ είχε τον έλεγχο σε όλο το πρώτο μέρος, έχοντας χτίσει μια μικρή διαφορά, με τον ΠΑΟΚ όμως να μένει κοντά και να μην αφήνει τους Τούρκους να ξεφύγουν περαιτέρω πιέζοντας όσο μπορούσε για να μείνει στο ματς και να έχει ελπίδες για ένα μεγάλο διπλό. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να δείχνει 48-40 υπέρ των γηπεδούχων.

Η τρίτη περίοδος ήταν καταστροφική για το σύνολο του Άρη Λυκογιάννη, καθώς σε δέκα λεπτά δέχθηκε ένα επιμέρους σερί 28-18, μετατρέποντας έτσι την ήδη δύσκολη αποστολή, ακόμα δυσκολότερη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, όμως το προβάδισμα της Γαλατά ήταν τεράστιο και έτσι ήρθε φυσιολογικά η ήττα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ