Λυκογιάννης – «Δεν ήταν εύκολο να καλύψουμε τις απουσίες»

Λυκογιάννης – «Δεν ήταν εύκολο να καλύψουμε τις απουσίες»

O Άρης Λυκογιάννης στις δηλώσεις μετά την αναμέτρηση με την Γαλατάσαραϊ στάθηκε περισσότερο στις απουσίες του ΠΑΟΚ που ήταν κομβικής σημασίας.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στην Τουρκία από την Γαλατάσαραϊ με 87-75 για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άρης Λυκογιάννης μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε πως ο δικέφαλος του βορρά ήταν επηρεασμένος από τις απουσίες των Γκρίφιν, Γιάνκοβιτς και Κάρτερ που ήταν κομβικής σημασίας και δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει απέναντι στην τούρκικη ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης: 

«Συγχαρητήρια στους αντιπάλους, ήταν πολύ επιθετικοί, παίξαμε σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο. Ήμασταν ανταγωνιστικοί για περίπου 15 λεπτά, μετά από λίγο που έπρεπε να αλλάξουμε το ροτέισον, αυτό μας επηρέασε γιατί δεν είχαμε τρεις βασικούς παίκτες.

Δεν ήταν εύκολο να καλύψουμε αυτά τα κενά. Θα το περιέγραφα σαν το ματς του πρώτου γύρου. Τώρα έγινε όμως το ανάποδο, ήμασταν εμείς κουρασμένοι και με προβλήματα. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μας που πάλεψαν ως το τέλος και μείωσαν τη διαφορά στους δώδεκα πόντους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ