ΑΕΚ – «Δάκρυσε» ο αετός για τον Γέλοβατς (pics+vids)

ΑΕΚ – «Δάκρυσε» ο αετός για τον Γέλοβατς (pics+vids)

Η ΑΕΚ απέσυρε τη φανέλα του Στέφαν Γέλοβατς στην οροφή του κλειστού των Άνω Λιοσίων σε μια πολύ συγκινητική στιγμή για όλους στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους οι Ανγκόλα και Μαυροειδής.

Ο θάνατος του Στέφαν Γέλοβατς στις 5 Δεκεμβρίου συγκλόνισε όχι μόνο το ελληνικό αλλά και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Σέρβος ήταν μόλις 32 ετών, με το νήμα της ζωής του να κόβεται απότομα, με τα πράγματα να παίρνουν τον δρόμο από τις 14 Νοεμβρίου όταν και υπέστη ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ έκανε ποδήλατο στο προπονητήριο της ΑΕΚ.

Η Ένωση είχε ενημερώσει πως μία πράξη για να τιμήσει την μνήμη του Γέλοβατς, θα αποσύρει τη φανέλα με τον αριθμό 13 που φορούσε ο αδικοχαμένος Σέρβος, καλώντας τον κόσμο να δώσει από νωρίς το παρών στις κερκίδες του κλειστού των Άνω Λιοσίων για να βρεθεί στην τελετή που είχε οργανώσει η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ.

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν ήταν πάρα πολύ δύσκολες για τον οργανισμό της ΑΕΚ. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου απηύθυνε στο ύστατο χαίρε στον Γέλοβατς με δάκρυα στα μάτια, λέγοντας: ««O αδερφός Στέφαν Γέλοβατς θα είναι πάντα δίπλα μας κι από εκεί ψηλά».

Φυσικά δεν ήταν ο μόνος που δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, με τους Μπράιαν Ανγκόλα και Δημήτρη Μαυροειδή να ξεσπούν σε λυγμούς για τον πρώην συμπαίκτη τους. Οι παίκτες της Ένωσης άφησαν λουλούδια στη θέση του πάγκου που είχε τοποθετηθεί η φανέλα του Γέλοβατς, ενώ πριν το τζάμπολ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ