Δέδας – «Είμαι απογοητευμένος, μερικοί από τους παίκτες μας δεν ήταν συγκεντρωμένοι»

Δέδας – «Είμαι απογοητευμένος, μερικοί από τους παίκτες μας δεν ήταν συγκεντρωμένοι»

Παράπονα από τους παίκτες του εξέφρασε ο Στέφανος Δέδας μετά την ήττα - αποκλεισμό από τη Φάλκο.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τη Φάλκο με 83-89 στο κλειστό των Λιοσίων και αποκλείστηκε από Basketball Champions League, με τον να απολογείται για τον αποκλεισμό. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε πως η ομάδα του δεν είναι έτοιμη ακόμα για τέτοια παιχνίδια καθώς είναι πολύ εύθραυστη όπως ανέφερε.

Όσα είπε ο Δέδας στη συνέντευξη Τύπου:

«Αρχικά συγχαρητήρια στη Φάλκο, έκαναν ένα πολύ καλό ματς. Θέλω να πω πως σήμερα αξίζαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, για μας σίγουρα δεν ήταν εύκολο αλλά δυστυχώς δεν είχαμε την πολυτέλεια. Μερικοί από τους παίκτες μας δεν θέλω να πω ποιοι ή να δείξω αλλά δεν ήταν συγκεντρωμένοι.

Είμαι απογοητευμένος, γιατί δείξαμε ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο αλλά η νίκη απέναντι στον Προμηθέα ίσως δεν ήταν τόσο βοηθητική όσο ήθελα. Όλοι έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν έναντι σε οποιαδήποτε ομάδα στο επίπεδο μας. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στο BCL πρέπει να δείξουμε καλή εικόνα και προσωπικά δεν είμαι χαρούμενος, γιατί πέρυσι ήμουν στον τελικό με ομάδα μικρότερου μπάτζετ από την ΑΕΚ και φέτος δεν το κατάφερα ως προπονητής και απολογούμαι για αυτό. Δεν θέλω να πω τίποτα, γιατί η ο ομάδα όπως είπα πριν λίγους μήνες δεν είναι έτοιμη για τέτοια παιχνίδια είναι πολύ εύθραυστη. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Φαλκο και για μας είναι ακόμα ένα παιχνίδι σε αυτή την διοργάνωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ