Ανγκόλα – «Να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα»

Ανγκόλα – «Να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα»

Στροφή στο πρωτάθλημα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό από το BCL σύμφωνα με τον Μπράιαν Ανγκόλα.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τη Φάλκο με 83-89 στο κλειστό των Λιοσίων με τον Μπράιαν Ανγκόλα να εξηγεί τους λόγους του αποκλεισμού και να δίνει το σύνθημα για το πρωτάθλημα.

Όσα είπε ο Ανγκόλα Συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, κόντρα σε πολύ καλά προπονημένη ομάδα που έπαιξε πολύ σκληρά, είχαν 40% ευστοχία στα τρίποντα ενώ εμείς είχαμε 22% σαν ομάδα και είναι δύσκολα να επικρατήσεις απέναντι σε μια τέτοια ομάδα όταν δεν είσαι εύστοχος. Παλέψαμε, είναι το παιχνίδι που παλέψαμε πιο πολυ σε όλη την διάρκεια αλλά χειρίστηκαν σχεδόν όλο το παιχνίδι, πέτυχαν σουτ, έτρεξαν όταν χρειάστηκε και εμείς δεν αντιδράσαμε πολύ καλά και στο τέλος φάνηκε να το ήθελαν λίγο παρά πάνω από μας.

Πιστεύω πως περάσαμε πολλά σε όλη την σεζόν και με όλα αυτά που έγιναν, τις αλλαγές, δυστυχώς αυτό με τον Γελοβατς, ο οποίος ήταν πάντα μαζί μας. Σήμερα ήταν πολύ δύσκολη μέρα για μας η χρονιά που θα αποσύρονταν. Παλέψαμε σαν ομάδα ακολουθήσαμε τον προπονητή ότι ήθελε να κάνουμε κάθε στιγμή αλλά όπως είπα έπαιξαν πιο σκληρά από μας η μπαλιές τους πήγαιναν όπου ήθελαν. Αλλά παλέψαμε και πιστεύω πως τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά που έρχονται. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο να παίξουμε το ίδιο παιχνίδι ξανά έχουμε ακόμα ένα ματς. Να διαβάσουμε τον αντίπαλο και να βρούμε πως να παίξουμε σαν ομάδα και να συνεχίσουμε. Σκοπός να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και όλοι μαζί να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ