ΠΑΟΚ – Ιγκοκέα 64-75: Ήττα και μειονέκτημα στα play-in

ΠΑΟΚ – Ιγκοκέα 64-75: Ήττα και μειονέκτημα στα play-in

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 75-64 από την Ιγκοκέα και θα αντιμετωπίσει την Στρασμπούρ με μειονέκτημα έδρας στα play-in του Basketball Champions League.

Τα δεδομένα πριν το τζάμπολ του αγώνα ΠΑΟΚ – Ιγκοκέα στη Πυλαία ήταν απλά. Με την πρόκριση στην επόμενη φάση να έχει εξασφαλιστεί από αμφότερες τις ομάδες, ο νικητής της αναμέτρησης θα έπαιρνε τη δεύτερη θέση στον πέμπτο όμιλο και το πλεονέκτημα της έδρας στα play-in του Basketball Champions League και ο ηττημένος θα έπρεπε να διεκδικήσει το εισιτήριο για τους «16» με μειονέκτημα.

Το τελικό 75-64 υπέρ των Βόσνιων (3-3) έστειλε τον Δικέφαλο του Βορρά (2-4) πάνω στην Στρασμπούρ στα play-in της διοργάνωσης, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στη Γαλλία και το δεύτερο στη Θεσσαλονίκη, ενώ αν χρειαστεί και τρίτο, θα γίνει σε γαλλικό έδαφος. Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη επέστρεψαν στην δράση μετά από τα συνεχόμενα κρούσματα κορωνοϊού, με την έλλειψη ρυθμού να γίνεται εμφανής στο παρκέ.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να είναι κοντά στο σκορ καθ΄ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου (37-38), ωστόσο έμεινε από δυνάμεις στην τρίτη περίοδο, όταν και η Ιγκοκέα έκανε επιμέρους 23-8 για να κλείσει το δεκάλεπτο μπροστά με 61-45 και να βάλει γερές βάσεις νίκης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και με 70-48 στο 33΄, με τον Δικέφαλο να μειώνει στο 38΄ στους δώδεκα (61-73), χωρίς να καταφέρει κάτι παραπάνω.

Πρώτος σκόρερ για τον ΠΑΟΚ και μοναδικός διψήφιος ήταν ο Ζερμέν Λοβ με 20 πόντους, ενώ γενικά οι Θεσσαλονικείς σούταραν με 27% στα τρίποντα (6/22) και υπέπεσαν σε 18 λάθη έναντι 12 ασίστ.

Για την Ιγκοκέα ξεχώρισε ο Στίβενς με 19 πόντους και 9 ριμπάουντ, με τους Ρόμπινσον και Σταρκς να προσθέτουν από 10.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 37-38, 45-61, 64-75

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ