Αναχωρεί με Ρίβερς για το Στρασβούργο ο ΠΑΟΚ

Αναχωρεί με Ρίβερς για το Στρασβούργο ο ΠΑΟΚ

Έτοιμος για τη «μάχη» με τη Στρασμπούργκ ο ΠΑΟΚ.

Στην τελική ευθεία προετοιμασίας για την πρώτη αναμέτρηση, στο πλαίσιο της διαδικασίας των Play-In του Basketball Champions League, με αντίπαλο τη Στρασμπούργκ, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τη γαλλική ομάδα, στη βάση της, την Τετάρτη (5/1), προσδοκώντας να «σπάσει» το πλεονέκτημα έδρας που έχει η αντίπαλος του, για να χρειάζεται- με αυτόν τον τρόπο- μία ακόμη νίκη απέναντί της, ώστε να προκριθεί στους «16» του BCL (σ.σ. το δεύτερο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ορισμένο στις 12/1 και αν χρειαστεί τρίτο, αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 19/1).

Το σύνολο του Αρη Λυκογιάννη θα προπονηθεί αύριο το πρωί στο PAOK Sports Arena και στην πορεία η αποστολή θα «πετάξει» (15:35) από τη Θεσσαλονίκη για τη Φρανκφούρτη και από εκεί θα μετακινηθεί οδικώς για το Στρασβούργο.

Στα πλάνα του Ελληνα τεχνικού δεν υπολογίζονται, αναγκαστικά, οι Μάλκομ Γκρίφιν, Βλάντο Γιάνκοβιτς, υφίσταται, όμως, ο νεοαποκτηθείς, Ντιμίτρι Ρίβερς. Ο Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι και να κάνει έτσι το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα. Συνολικά, το ταξίδι για τη Γαλλία θα κάνουν οι αθλητές: Ντιμίτρι Ρίβερς, Αντρέας Χριστοδούλου, Ζερμέιν Λοβ, Νίκος Καμαριανός, Ντέιβιντ ΝτιΛίο, Βαγγέλης Μάντζαρης, Απόστολος Ρούμογλου, Γιώργος Καμπερίδης, Μάρβιν Τζόουνς, Βασίλης Τολιόπουλος, Ντέρεκ Ογκμπέιντε.

Το πρωί της Τετάρτης ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο Rhenus Sport, το γήπεδο στο οποίο αργότερα το βράδυ (21:00), θα διεξαχθεί ο αγώνας με τη Στρασμπούργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ