ΚΑΕ ΑΕΚ : Ενημέρωση για τα εισιτήρια με Στρασμπούρ

ΚΑΕ ΑΕΚ : Ενημέρωση για τα εισιτήρια με Στρασμπούρ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την Στρασμπούρ στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη την Στρασμπούρ στο ΟΑΚΑ, για την φάση των 8 του Τσάμπιονς Λιγκ μπάσκετ και η διοίκηση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του μεθαυριανού αγώνα. Οι ιθύνοντες μάλιστα της ΑΕΚ ζητούν από τους φιλάθλους της Ένωσης να πάνε νωρίς στο ΟΑΚΑ για να προμηθευτούν εισιτήρια, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός στα εκδοτήρια λίγο πριν το τζάμπολ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει προς τους φίλους της ομάδας, ότι λόγω της μεγάλης κινητικότητας στα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Στρασμπούρ (Τετάρτη, 28/03, 19:30), είναι αναγκαίο να γνωρίζετε τα παρακάτω:

Αποφασίστηκε να ανοίξουν τρία (3) σημεία για προέλεγχο: Π31 (από τον σταθμό «Ειρήνη»), P5 (από το κολυμβητήριο), P11 (από το γήπεδο ποδοσφαίρου).

Επίσης, για την καλύτερη πρόσβαση στην αρένα θα ανοίξουν συνολικά οκτώ (8) θύρες (3 – 7 – 11 – 25 – 27 – 29 – VIP – PRESS).

Παρακαλούμε όπως προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήρια σας, προς αποφυγή συμφόρησης στα εκδοτήρια (με τους γνωστούς τρόπους αγοράς).

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

 – Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

Την ημέρα του αγώνα με Στρασμπούρ από τον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» (10:00 πρωί, έως το ημίχρονο του αγώνα και από το PARKING P5 (16:30 έως το ημίχρονο αγώνα) P5, από τις 16:00 μέχρι το ημίχρονο του αγώνα.

– Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

Ελάτε νωρίτερα στο γήπεδο… Πάρτε το εισιτήριο σας έγκαιρα…

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:
1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.
2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).
3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ