ΠΑΟΚ – Εκτός οι Λοβ, Γκρίφιν και Καμπερίδης, μέσα ο Γιάνκοβιτς

ΠΑΟΚ – Εκτός οι Λοβ, Γκρίφιν και Καμπερίδης, μέσα ο Γιάνκοβιτς

Ο Άρης Λυκογιάννης είδες τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να παίρνει μέρος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενώ εκτός έμειναν οι Λοβ, Γκρίφιν και Καμπερίδης.

Ο ΠΑΟΚ μετά το χθεσινό ρεπό ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του δεύτερου αγώνα κόντρα στη Στρασμπούργκ στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του play-in στο Basketball Champions League.

Ο Άρης Λυκογιάννης αφού αρχικά έδειξε σε βίντεο τα λάθη των παικτών από το πρώτο παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια είδε τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να δίνει το παρών στην προπόνηση. Εκτός παρέμειναν οι Λοβ, Γκρίφιν και Καμπερίδης.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με στόχο την άμεση ανασύνταξη της ομάδας ενόψει του δεύτερου αγώνα των Play-Ins του Basketball Champions League με την SIG Strasbourg (12/1, 19:30), αλλά και της συνέχειας, επέστρεψε και πάλι στο γήπεδο η ομάδα του ΠΑΟΚ mateco.

Η προσπάθεια ανασύνταξης της ομάδας ξεκίνησε από σήμερα, με την ανάλυση που έγινε με την χρήση βίντεο από τον κόουτς Λυκογιάννη. Για περισσότερο από μία ώρα ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco, επεσήμανε τα λάθη που έγιναν στη διάρκεια του πρώτου αγώνα και τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι και να μείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.

Ακολούθησε η προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco, όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική, ενώ για μία ακόμη φορά ήταν γεμάτο το ιατρικό δελτίο. Πιο συγκεκριμένα…

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις, ξεκινώντας από σήμερα πρόγραμμα ενσωμάτωσής του με την ομάδα, προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με την SIG Strasbourg.

Ο Jermaine Love έμεινε εκτός προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο και από χτύπημα που δέχτηκε στη διάρκεια του αγώνα με τη SIG Strasbourg.

Ο Malcolm Griffin ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Μιχάλης Καμπερίδης, υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση αποκατάστασης συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών από τον γενικό χειρουργό κ. Χάρη Κωνσταντινίδη και σε συνεργασία με τον γιατρό της ομάδας μας, χειρούργο ορθοπεδικό Ιωσήφ Γαβριηλίδη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ