Για το 1-1 ο ΠΑΟΚ, για το break στο Τρεβίζο το Λαύριο

Για το 1-1 ο ΠΑΟΚ, για το break στο Τρεβίζο το Λαύριο

Για τα play-ins του Basketball Champions League ΠΑΟΚ και Λαύριο κοντράρονται απόψε με Στρασμπούρ (19:30) και Μπενετόν Τρεβίζο αντίστοιχα.

Βραδιά Basketball Champions League η σημερινή (12/1) με τους ΠΑΟΚ και Λαύριο να ρίχνονται στην μάχη με φόντο την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, ο Δικέφαλος του Βορρά φιλοξενεί την Στρασμπούρ (19:30), με στόχο να ισοφαρίσει την σειρά σε 1-1 μετά την συντριβή στην πρώτο ματς.

Εν αντιθέσει με την γαλλική ομάδα που θα είναι πλήρης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ,  Άρης Λυκογιάννης θα έχει δύο απουσίες, καθώς εκτός έμειναν οι τραυματίες Μάλκολμ Γκρίφιν και Μιχάλης Καμπερίδης, ενώ το ντεμπούτο του θα κάνει ο Άντονι Λι.

Σε περίπτωση νίκης των «ασπρόμαυρων», η σειρά θα οδηγηθεί σε τρίτο αγώνα στο Στρασβούργο (19/1), όπου θα κριθεί και ποιος θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στις 21:30 το Λαύριο φιλοξενείται στην Ιταλία από την Μπενετόν Τρεβίζο στο πρώτο ματς για τα play-ins της διοργάνωσης, θέλοντας να πάρει το διπλό όπου θα του δώσει και το πλεονέκτημα για την πρόκριση.

Βέβαια η αποστολή για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς θα βρει απέναντί της ένα ποιοτικό σύνολο, το οποίο παρεμπιπτόντως κέρδισε την ΑΕΚ δύο φορές στην φάση των ομίλων.

Για τους Λαυριώτες δεν θα αγωνιστούν οι Περσίδης και Νικολαΐδης, ενώ ο Σάντερς θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την ομάδα των ανατολικών προαστίων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ