Σάκοτα: «Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε»

Σάκοτα: «Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα στάθηκε στη διαφορά του αγώνα και προσπάθησε να προσγειώσει τους παίκτες του ενόψει της ρεβάνς.

Σε δηλώσεις του μετά την νίκη της ΑΕΚ επί της Στρασμπούρ, ο Ντράγκαν Σάκοτα στάθηκε στα σημεία κλειδιά της αναμέτρησης, τόνισε πως πλέον η προσοχή των παικτών του στρέφεται στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό και τέλος σχολίασε την εμφάνιση του Μάνι Χάρις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Ένωσης:

«Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε. Ήταν το πρώτο 40λεπτο, υπάρχει και δεύτερο. Ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε, αλλά όχι και για να πάρουμε μεγαλύτερη διαφορά. Αρχίσαμε στο τρίτο δεκάλεπτο δίνοντας περισσότερη έμφαση στην επίθεση αντί στην άμυνα. Είναι δύσκολο να επιστρέψεις από το -13. Τα 16 επιθετικά ριμπάουντ της Στρασμπούρ είναι πολλά, θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έχουμε τώρα ένα δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι και να μην έχουμε προβλήματα εν όψει και της ρεβάνς. Κανείς δεν παίζει μπάσκετ για να κερδίσει με διαφορά. Αρκεί η νίκη. Κάθε διαφορά είναι αρκετή, το +9 είναι απλώς ένας αριθμός. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί στη ρεβάνς. Δεν μπορεί να επαναπαυτείς σε καμιά διαφορά. Είδαμε τι έγινε και απέναντι στη Νίμπουρκ»

Όσο για τη μέτρια εμφάνιση του Μάνι Χάρις είπε: «Ο Μάνι είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Ήταν ο καλύτερος παίκτης μας σε πολλά σημαντικά ματς, ήταν ο MVP στον τελικό. Είναι στόχος κάθε άμυνας. Η Στρασμπούρ παίζει καλή περιφερειακή άμυνα και δεν μπορούσε να βρει ελεύθερο σουτ. Μπορεί να συμβεί αυτό. Προερχόταν και από μια ίωση που τον επηρέασε. Πιστεύω πως όταν γίνει καλά θα είναι έτοιμος να βοηθήσει όπως ξέρει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ