Έξαλλος με 12χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ ο Μποστ (pics)

Έξαλλος με 12χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ ο Μποστ (pics)

Ο Ντι Μποστ της Στρασμπούρ έκανε λόγο για φραστική επίθεση από 12χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ την ώρα που κατευθυνόταν στα αποδυτήρια, τονίζοντας πως τέτοια σκηνικά είναι απαράδεκτα.

Ένα περιστατικό που δεν έγινε αντιληπτό από κανέναν, περιέγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Ντι Μποστ, ο οποίος κατήγγειλε φραστική επίθεση από νεαρό φίλαθλο της ΑΕΚ, την ώρα που πήγαινε στα αποδυτήρια.

Ο γκαρντ της Στρασμπούρ έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter: «Επίσης, αυτός ο κόσμος είναι τόσο ανίδεος. Ένα μικρό αγόρι, πρέπει να ήταν 12 χρονών, φώναζε «άντε γ… μαύρε», ενώ πήγαινα στα αποδυτήρια. Καταλαβαίνω το να είσαι παθιασμένος με την ομάδα σου, αλλά το να λες ορισμένα πράγματα είναι απαράδεκτο».

Παράλληλα, ο Αμερικανός γκαρντ εξέφρασε τα παράπονα του και από τους διαιτητές της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Οι διαιτητές θα πρέπει να κρατούν ανοιχτά τα μάτια τους».

Όσο για τον επαναληπτικό στο Στρασβούργο, ο Μποστ φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα: «Δύσκολο εκτός έδρας, αλλά μαντέψτε το επόμενο παιχνίδι είναι στο Στρασβούργο. Και θα επανέλθουμε. Υπόσχομαι ότι θα παίξω καλύτερα από κάθε άλλη φορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ