Λαρεντζάκης: «Στόχος μας το Final 4, θέλω να είμαι μέρος της επιτυχίας!» (vid)

Λαρεντζάκης: «Στόχος μας το Final 4, θέλω να είμαι μέρος της επιτυχίας!» (vid)

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μιλάει στο «To10.gr» για τη μάχη που δίνει η Ενωση να προκριθεί στο Final 4 του Champions League Basket, για τους προσωπικούς του στόχους, αλλά και για την απόκρουση «α λα Μπουφόν» που έκανε στο ματς με την Στρασμπούρ!

Η φετινή χρονιά είναι ονειρική για την μπασκετική ΑΕΚ, με την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα να έχει κατακτήσει ήδη το Κύπελλο Ελλάδας και να βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκρισή της στο Final 4 του Champions League Basket.

Η ΑΕΚ μετά από πολλά χρόνια «ανομβρίας», ξαναγράφει ιστορία, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της «κιτρινόμαυρης» επιτυχίας. Ο 24χρονος γκαρντ μίλησε στο tο10.gr για την εκπληκτική πορεία της ΑΕΚ και έθεσε ως μεγάλο στόχο την πρόκριση της ομάδας στο ευρωπαϊκό Final 4.

«Ηταν μια πολύ μεγάλη νίκη αυτή επί της Στρασμπούρ, με την οποία έγινε το πρώτο βήμα για το Final 4. Τώρα έχουμε το δεύτερο ημίχρονο για να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε την πρόκρισή, που είναι ο μεγάλος μας στόχος», ανέφερε χαρακτηριστικά. Οσον αφορά στους προσωπικούς του στόχους; Ο Λαρεντζάκης εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει την ΑΕΚ να φτάσει ακόμα ψηλότερα: «Θέλω να δίνω το 100% και να βοηθάω την ΑΕΚ να πετυχαίνει τους στόχους της και να είμαι μέρος της επιτυχίας, που είναι κάτι πολύ όμορφο».

Στον αγώνα με την Στρασμπούρ οι παίκτες της ΑΕΚ δεν ήταν μόνοι τους. Είχαν τη βοήθεια χιλιάδων φιλάθλων τους, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό «παρών» και βοήθησε τους παίκτες να φτάσουν σε μια πολύ μεγάλη νίκη. «Ηταν πολύ όμορφο. Οι φίλαθλοί μας δημιούργησαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα, με φωνή και παλμό. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο».

«Τώρα ο Ολυμπιακός»

Εκτός από την Ευρώπη, η ΑΕΚ στοχεύει ψηλά και στην Ελλάδα, με τον Λαρεντζάκη και τους συμπαίκτες του να έχουν επικεντρωθεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και να θέτουν ως πρωταρχικό τους στόχο την κατάκτηση της 3ης θέσης: «Τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Θα πάμε εκεί για να παλέψουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε τα περισσότερα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, προκειμένου να τερματίσουμε στην 3η θέση στην regular season και μετά θα επικεντρωθούμε στα πλέι οφ».

Ο Μπουφόν και η ποδοσφαιρική ΑΕΚ

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Στρασμπούρ στο ΟΑΚΑ θα μνημονεύεται για αρκετό καιρό όχι μόνο για τη σπουδαία νίκη των «κιτρινόμαυρων», αλλά και για την «απόκρουση» α λά Μπουφόν, που πραγματοποίησε ο Λαρεντζάκης. Μοιραία, λοιπόν, η κουβέντα πήγε στο ποδόσφαιρο, με τον ίδιο, πάντως, να κρατάει χαμηλά και να παραμείνει συγκεντρωμένος στους στόχους του: «Αυτό που έχει συμβεί είναι πολύ όμορφο, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε μόνο σε αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Παρακολουθώ ποδόσφαιρο, αλλά δεν παίζω. Αυτό που γνωρίζω για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ότι αρχίζει ξανά το Σαββατοκύριακο και η ΑΕΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση».

Δείτε ξανά τη φοβερή «βουτιά» του, χάρη στην οποία μέσα σε λίγες ώρες το όνομά του έγινε viral στα social media.

Και την ανάρτηση – υπόκλιση του σπουδαίου Μπουφόν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ