Σάκοτα : «Κυνηγάμε το τρόπαιο»

Σάκοτα : «Κυνηγάμε το τρόπαιο»

Ετοιμη για την πρόκριση επί της Στρασμπούρ η ΑΕΚ, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το δεύτερο ματς με τη γαλλική ομάδα το βράδυ της Τετάρτης.

Την προετοιμασία για τον επαναληπτικό με τη Στρασμπούρ (4/4, 21:30), ολοκλήρωσε το βράδυ της Τρίτης (3/4) η ΑΕΚ. Η Ενωση, που βρίσκεται επί γαλλικού εδάφους από τη Δευτέρα, καλείται να υπερασπιστεί διαφορά 9 πόντων, μετά το 78-69 με το οποίο επικράτησε στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα, μίλησε για το παιχνίδι, ενώ δεν έκρυψε ότι στόχος της ομάδας του είναι όχι απλά η πρόκριση στο final-4, αλλά και η κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος κόουτς:

«Φτάσαμε σε ένα σημαντικό σημείο της εφετινής διαδρομής μας. Δεν κρύψαμε ποτέ, ότι κυνηγάμε δύο τρόπαια. Παίζουμε με αντίπαλο, όμως, μια πολύ καλή ομάδα. Δεν βάζουμε στο μυαλό μας το πρώτο ματς. Το έχουμε διαγράψει από τη μνήμη μας. Ξέρουμε, ότι έχουμε πάρει μια διαφορά στο ΟΑΚΑ, αλλά το ξεχνάμε. Θα παίξουμε σαν να είναι εδώ, στο Στρασβούργο, το πρώτο ματς. Όλα ξεκινούν από την αρχή. Θέλουμε τη νίκη για να προκριθούμε στο Φάιναλ Φορ του BCL. Και για να γίνει αυτό πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα.

Η Στρασμπούρ στην έδρα της παρουσιάζεται πολύ πιο δυνατή. Έχει έφεση στην επίθεση. Πρέπει να μην της επιτρέψουμε να κάνει το παιχνίδι της. Να είστε σίγουροι, ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε…».

Με Μάκη Αγγελόπουλο η προπόνηση
Στα αγωνιστικά, οι κίτρινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα, με προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το ματς. Το «παρών» στην προπόνηση έδωσε και Μάκης Αγγελόπουλος που έχει ταξιδέψει στη Γαλλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ