Θέλει να το σηκώσει μέσα στο ΟΑΚΑ!

Θέλει να το σηκώσει μέσα στο ΟΑΚΑ!

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ζήτησε από τη FIBA τη διοργάνωση Final 4 στην Ελλάδα και όλα δείχνουν ότι το αίτημά θα γίνει δεκτό.

Η ΑΕΚ ζει την ημέρα της μαρμότας. Ακριβώς 50 χρόνια μετά το έπος της ομαδάρας των Αμερικάνου και Τρόντζου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, οι Κιτρινόμαυροι πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν μέσα στο Στρασβούργο (83-83), επιστρέφουν σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θέλουν να επαναλάβουν την ιστορία. Οχι ως ανέκδοτο, αλλα ως ακόμη μία μεγάλη στιγμή στις σελίδες της ζωής του συλλόγου.

Ο άνθρωπος που έβαλε την Ενωση ξανά στον ευρωπαϊκό μπασκετικό χάρτη, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, ήδη έχει ζητήσει από τη FIΒΑ να φιλοξενήσει η ΑΕΚ το Final Four του Basketball Champions League, στο ΟΑΚΑ. Και όλα δείχνουν ότι το αίτημά του θα γίνει αποδεκτό. Αλλωστε, η ΑΕΚ διαθέτει το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο γήπεδο από τις τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν στα τελικά της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι πέραν της Ενωσης, στην 4άδα της διοργάνωσης προκρίθηκαν η γαλλική Μονακό,η η Γερμανική Λούντβιγκσμπουργκ και η Μπούρθια από την Ισπανία. Σύλλογοι που επίσης έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να φιλοξενήσουν τη διοργάνωση, αλλά με πολύ λιγότερες πιθανότητες από τους Κιτρινόμαυρους.

Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι ίσως και τη Μ. Πέμπτη να υπάρξει η οριστική ανακοίνωση από τη διοργανώτρια αρχή. Με την ΑΕΚ να φιλοξενεί ένα σπουδαίο τουρνουά και να επιθυμεί διακαώς να το κατακτήσει μπροστά στους οπαδούς της. Οπως το 1968.

Για την ιστορία, το Final 4 του Basketball Champions League θα διεξαχθεί στις 4-6 Μαΐου.

Θα τρέχουν σε δυο γήπεδα!

Ωστόσο οι φίλαθλοι της «Ενωσης» είναι πιθανό να έχουν έναν… ευχάριστο πονοκέφαλο, καθώς την Κυριακή στις 6 Μαΐου στις 19:00 έχει προγραμματιστεί και ο αγώνας για την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ Απόλλων Σμύρνης- ΑΕΚ, όπου πιθανόν να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο μετά από 24 χρόνια.

Εάν οι «κιτρινόμαυροι» προκριθούν δε και στον τελικό του Φάιναλ φορ, τότε θα πρέπει να γίνουν αλλαγές για να προλάβουν και τα δυο ματς! Το πιο πιθανό βέβαια είναι να γίνουν αλλαγές στο πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ