Ντράγκαν Σάκοτα: «Η μεγαλύτερη επιτυχία για φέτος»

Ντράγκαν Σάκοτα: «Η μεγαλύτερη επιτυχία για φέτος»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη μεγάλη πρόκριση στο Final 4 του Basketball Champions League.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος από τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του. Ο τεχνικός της ΑΕΚ μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Στρασμπούρ, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, οι οποίοι έπαιξαν απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση.

Ο προπονητής της Ένωσης ανέφερε: «Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Παίξαμε κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο που μας είχε κερδίσει δύο φορές στη φάση των ομίλων. Είναι μια ξεχωριστή μέρα για εμάς, καθώς συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Είναι αυτή και η αιτία που μας κάνει ακόμα πιο χαρούμενους.  Ο κόσμος περίμενε από εμάς να φέρουμε το Φάιναλ φορ στην Αθήνα. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι χωρίς αμφιβολία. Το παιχνίδι ήταν ισόπαλο στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως. Στο τέλος παίξαμε εξαιρετική άμυνα και πήραμε την πρόκριση. Αξίζαμε την πρόκριση στο Φάιναλ φορ. Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία φέτος για την ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ